خوش اخلاق مهربون تو کارای خونه کمک کنه از لحاظ عاطفی حواسش به خانومش باشه تو رابطه جن.س.ی به همسرش و نیازش توجه کنه مسئولیت پذیر باشه بهتون بگه باید درس بخونی حداقل لیسانس داشته باشی بهتون بگه رانندگی یاد بگیر خودت برو بیا به سختی نیوفت، با تحصیلات باشه و شغل خوب خانوادش هم دخالتگر نباشن
(اما در کنار این بگه چادر سر کن (خلاف میلتون) اگه بخواین شاغل بشید مخالفت کنه و بگه هر شغلی مناسب نیست درس بخون معلم شو ،اما پول بهتون کم بده بگه پول من نیس پول هردومونه اما ی چیزی نیاز داشته باشین بخره اگه نداشته باشه هم برنامه ریزی کنه
من به کسی نگفتم چه حوری بپوشه چی جوری نپوشه به من چه اصلا دیگران بی اهمیت تر از اینن که من بگم چیکار ...
بله مشخصه کی از درون رنج میبره
برات اهمیت نداره و دوساعته داری متقاعدشون میکنی چجوری لباس بپوشن یه بارم بهت گفتن دوست ندارن شال بندازن یا بلندتر بپوشن این همه اصرار برای اثبات پوشش مورد علاقه خودت به بقیه واقعا عجیبه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوشحال میشدم محدودیتی که میگید رو برام توضیح میدادید مثل اینکه خودتون هم نمیدونید مشکلی نیست برای م ...
اگه محدودیت نیست چرا مردا شال نمیپوشن با مانتو و چادر؟
اتفاقا محدودیته با روسری و چادر نمیتونیم از هوا لذت ببریم دوست داریم مثل مردا باد بخوره به سرمون موهامونو مجبوریم جمع کنیم لای روسری و چادر دوست داری رها باشن مخصوصا تابستون گرمه سر عرق میکنه اگه واقعا محدودیت نبود مردا هم باید مثل خانوما حجاب میگرفتن
شاید یکی دوست داره سینه و باسنشو نشون بقیه بده تمام کشورا جز ایران پوششون دست خودشونه ببین بین ۲۰۰ و خورده ای کشور فقط اینجا ما محدودیت داریم اگه محدودیت نبود هم مردا هم بقیه ی کشورا مطمئنا بر طبق سلیقه شما لباس میپوشیدن دست از دخالت و اذیت هم جنسات بردار