2777
2789
عنوان

همچین مردی خواستگارتون باشه قبول میکنید آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 68 پست
مخاطب قرار ندادی؟از اون موقع هر کسی میگه با قسمت حجابشم مخالفم رو داری ریپ میزنی یا میگی شماها سینه ...

من به کسی نگفتم چه حوری بپوشه چی جوری نپوشه 

به من چه اصلا 

دیگران بی اهمیت تر از اینن که من بگم چیکار کنن 

برای من سوال پیش میاد که قطعا خواهم پرسید و کسی که گارد میگیره مشخصه از درون رنج میبره 

من به کسی نگفتم چه حوری بپوشه چی جوری نپوشه به من چه اصلا دیگران بی اهمیت تر از اینن که من بگم چیکار ...

بله مشخصه کی از درون رنج میبره 

برات اهمیت نداره و دوساعته داری متقاعدشون میکنی چجوری لباس بپوشن یه بارم بهت گفتن دوست ندارن شال بندازن یا بلندتر بپوشن این همه اصرار برای اثبات پوشش مورد علاقه خودت به بقیه واقعا عجیبه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالات تون خیلی چرته خب واس همینه ک جوابی نمیگیرید چ ربطی داره مگ ما میگیم با روسری نمیتونیم بشنویم؟ ...

خوشحال میشدم محدودیتی که میگید رو برام توضیح می‌دادید مثل اینکه خودتون هم نمیدونید مشکلی نیست 

برای مثال من دوران کرونا ماسک برام محدودیت بود چون تنگی نفس میگرفتم و بخار تنفس به چشمام می‌خورد و میسوخت حتی شیشه  عینک هم بخار میکرد و مانع دید میشد 

بله مشخصه کی از درون رنج میبره برات اهمیت نداره و دوساعته داری متقاعدشون میکنی چجوری لباس بپوشن یه ب ...

من همه پیام هام سوال بوده و به هیچ کس نگفتم چه حوری بپوشه 

نه درباره لباس خودم حرف زدم نه درباره لباس کاربرها 

من درباره نحوه استفاده انواع لباس ها سوال کردم 

شما همونطور که گفتم از درون رنج می‌برید 

بیدار کردن کسی که خودشو به خواب زده ممکن نیست 

من همه پیام هام سوال بوده و به هیچ کس نگفتم چه حوری بپوشه نه درباره لباس خودم حرف زدم نه درباره لباس ...

افرین جواب خودتو دادی خودتو به زور زدی به خواب نمیشه بیدارت کرد 

اول با سوال شروع میکنی بعدش میخوای به زور عقایدتو به بقیه بقبولونی 

خدا رو شکر بقیه جوابتو ندادن وگرنه بعدش بهشون میگفتی چجوری لباس بپوشن چجوری نپوشن 

از همون قسمتی که گفتی سینه و باسنتونو میندازین بیرون مشخص شد چه عقایدی داری 

خوشحال میشدم محدودیتی که میگید رو برام توضیح می‌دادید مثل اینکه خودتون هم نمیدونید مشکلی نیست برای م ...

اگه محدودیت نیست چرا مردا شال نمیپوشن با مانتو و چادر؟

اتفاقا محدودیته با روسری و چادر نمیتونیم از هوا لذت ببریم دوست داریم مثل مردا باد بخوره به سرمون موهامونو مجبوریم جمع کنیم لای روسری و چادر دوست داری رها باشن مخصوصا تابستون گرمه سر عرق میکنه اگه واقعا محدودیت نبود مردا هم باید مثل خانوما حجاب میگرفتن 

شاید یکی دوست داره سینه و باسنشو نشون بقیه بده تمام کشورا جز ایران پوششون دست خودشونه ببین بین ۲۰۰ و خورده ای کشور فقط اینجا ما محدودیت داریم اگه محدودیت نبود هم مردا هم بقیه ی کشورا مطمئنا بر طبق سلیقه شما لباس میپوشیدن دست از دخالت و اذیت هم جنسات بردار

😅😅😅😅چه قدر نا پخته مقایسه مرد و زن کار بچه هاس

چون عقلت هنوز مونده تو ۲هزار سال پیش ک بازم اونا بهتر فکر میکردن 

نا پخته حرفای شماست ک جواب میخواین جواب میگیرین بازم تعصباتتون و دنبال میکنین این مشکل شماست 

میتونی تحقیق کنی خانوما هم میتونن با بدن اقایون تحریک بشن پس مردم باید حجاب بزاره!

تعصباتتو کنار بزار و با منطق ببین پس فکر کنم کل دنیا بچگانه رفتار میکنن و فقط شما و امثال شما بالغانه رفتار میکنین و چندین میلیارد انسان هنوز بچه آن