2777
2789
عنوان

با سیصدتومن چند گرم طلا میتونم بخرم ایا باعکس

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 25 پست
نمیدونم عزیزم ولی همین مدلی میخام منظورم مدلشه حالا کوچیک بزرگ نظر شما درمورد شکلش چیه؟ بنظرتون زیبا ...

بیست و خورده ای گرم میتونی بگیری بیست  ودو سه احتمالا ،بستگی داره چند درصد اجرت باشه کارت 

هرچی گرفتی الهی ب خوشی استفاده کنی و لذتشو ببری 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیست و خورده ای گرم میتونی بگیری بیست ودو سه احتمالا ،بستگی داره چند درصد اجرت باشه کارت هرچی گرفتی ...

مرسی عشقم مستعمل میگیرم اجرتش بالاست نو 

قوربونت برم مهرت به خودت برگرده ❤️

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
پس اینجوری بیشتر میتونی بخریحدود ۲۶ گرم

بله احتمالا ولی ۲۶هم خوبه خداروشکر فک میکردم ۷  ۸گرم بگیرم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
نیم ست کوچیک نگیر اصلا به چشم نمیاد یه مدال ورساچ ۱۵ گرمی بگیر با یه زنجیر کارتیر ۱۰ گرمی بعدن هم پو ...

اره با زنجیر دیگه باهم بندازم بیشتر بچشم میاد ولی کارتیر بهم نمیاد شبیه لات ها میشم میخام ظریف تر دیده بشم درشته استخونبندیم 

هرچی گرفتی مبارکت باشه عزیزم به خوشی استفاده کنیبه رولکس هم فکر کن، همیشه مده

مرسی عشقم اره رولکسم خیلی شیکه و سنگین فک نکنم بتونم بیشتر از یک تیکه رولکس بردارم

قدیمی شده وکلا هم این مدل و دوست ندارم.برات چندتا مدل میفرستم

نگین دار نمیخام بگیرم