2777
2789
عنوان

چاق هستم میشه اقدام کنم؟

1159 بازدید | 90 پست

من قدم 169. و زنم 100

علاقه به بچه داریم خودم وهمسرم. 

آزمایش دادم پرولاکتین بالا بود که دارم قرص کابرلین مصرف میکنم. . 

خودمم میدونم وزنم بالا و باید پایین بیاد و.. اما سوالم اینه. یعنی هیچ کسی تو چاقی باردار نشده؟

یعنی واقعا غیر ممکنه؟

اصلا شاید کسی نتونه لاغر بشه تا ابد باید بی بچه بمونه؟ 

لطفا بگید کسی با وزن بالا باردار شده؟ زایمانش چطور بوده؟  شرایطش تو بارداری به چه حالت بوده؟ 

نا امید دارم میشم برام دعا کنید مادر بشم

والا دخترخاله من با ١٢٠كيلو حامله شد تازه تنبليم داشت

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لاغرکنی خوبه شانس بارداریت میره بالا

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

ولي نميتوني دوران بارداري خوب وزن بگيري

خدايي نكرده امكان اينكه فشارت بره بالا هس

ولي دخترخاله من ماشالله هيچيش نشد

فق ماهاي اخر تپش قلب داشت

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

والا من يه دوست خيلي چاق داشتم هميشه ميگفتم اين بنده خدا سر بچه دار شدن به مشكل ميخوره،اما حالا اون بچه داره و من لاغر مردني هنوز درگيرم

امروز هم نمردیم، اما زندگی کردیم؟اون هم معلوم نیست!
خداروشکر.  اذیت نشد دوره بارداری؟

خودش ميگه نه 

ماشالله يه بچه سالم و خوشگلم به دنيا اورده

عزیزم الان کلی فشارروی زانوت هس بارداربشی خیلی اذیت میشی

برودکترتغذیه رژیم قبل بارداری بگیردوسه ماهه کم کنی بعداقدام کن

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤