2777
2789
عنوان

چاق هستم میشه اقدام کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 90 پست
تو عمرم یک اسید فولیک نخوردم. تازه میخوام از فردا برای خودم بخرم بخورم

از سه ماه قبل اقدامت باید شروع کنی اما اگه بچه اول باشه میگن همون ماه اقدام هم میتونی شروع کنی چون نیازه واسه تشکیل لوله های عصبی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

وزن بالاتر از شما هم دیدم حامله شدن ولی واقعا سخته هم دوران بارداری هم بعد بارداری بعد بارداری  برای شیر دهی واقعا زجر اوره. . بنظرم آنقدر که نینی دوست داره میتونی ارادتو بخاطرش ببری بالا

نخ دادن همیشه هم بدنیست به بعضی‌ها باید نخ داد تا دهنشون رو بدوزن😎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو همینکه اسید فولیکاتو شروع کنی روز بروز لاغر میشی چون واقعا آدمو بی اشتها میکنه و کم خواب

منظورت همون ففوله؟واسه آهن و کم‌خونی؟

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
تو عمرم یک اسید فولیک نخوردم. تازه میخوام از فردا برای خودم بخرم بخورم

ویتامین دی و تیرویید رو هم آزمایش بده ببین نرماله یا نه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

من قبل بارداری ۵۰وخورده ای بودم دقیق یادم نیس باردارشدم چون دوقلوبودم دکترم گفت حداقل باید۲۰کیلواضافه وزن داشته باشی من شدم ۷۰کیلوبعدزایمان همون ۷۰بودم الانم که ورزش میکنم شدم ۶۸دکترگفت بایدبیایی رو۵۳کیلو

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
شدنش.میشه ولی برا خودتون عوارض داره  من بچه اولم 68کیلو  بودم ولی متاسفانه تو بارداری خیل ...

من.چاقیم الان.یک.دست وتوی کل.بدنم.تقسیم.شده. 

بچه.اولم.هست. . واینکه حتی.زده به سرم قرص لاغری.به.دزدی.شوهرم.بخورم ولی.بازم.میترسم

نا امید دارم میشم برام دعا کنید مادر بشم
نه فقط اسید فولیک ،ففول فرق داره

آهان آخه دکتر به من ففول داره البته نه واسه اقدام واسه کم‌خونی فکر کردم اونه گفتم پس خوبه واسه لاغری که میگید نه دیگه

با بارداری  هم اضافه وزن پیدا میکنی هم فشار خونت ممکنه بره بالا و هم دیابت بارداری .۹ ماه بارداری واقعا شوخی نیست .وزنتو بیار پایین . واقدامتو داشته باش . من خودم به شخصه دیدم که دکترم به خانمی که خیلی چاق بود . نپذیرفتش به دلیل چاقی زیاد گفت نمیتونم سزارینت کنم.😑😑😑😑😑

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
آهان آخه دکتر به من ففول داره البته نه واسه اقدام واسه کم‌خونی فکر کردم اونه گفتم پس خوبه واسه لاغری ...

خب میتونی اسید فولیک هم بخوری ضرر که نداره...اگه تو بدن اضافه باشه از راه ادرار دفع میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
من.چاقیم الان.یک.دست وتوی کل.بدنم.تقسیم.شده.  بچه.اولم.هست. . واینکه حتی.زده به سرم قرص لاغری. ...

منم همینطورم یه دسته چاقیم خخخخخ

نه قرص اینا نخور عوارض داره... یه چیز دیگه اینکه الان هرچقدر بیشتر روش زوم بشی بدتر میشه تجربه کردم... 

شما اگر میتونی پیاده روی کن هفته ایی سه بار حداقل هر روزم به اندازه یه سیب از غذای کل روزت کم کن درست میشه 

درضمن حتما آزمایش تیرویید بده... 

چون الان بچه نداری راحت تر میتونی پیاده روی واینا انجام بدی..... 

انشاءالله زودی نی نی بیاد تو دلت 

با قد ١٦٩بشي ٦٠مانكني  كي همچين چيزي گفته؟!!!٨٥كيلو شي خيليم خوبه

والا با برنامه کرفس زدم. 

وگرنه دکتر.رژیم یکبار رفتم گفت 80 برای قد تو.عالی میشه. استخوان بندی درشتی دارم. 

نا امید دارم میشم برام دعا کنید مادر بشم
من.چاقیم الان.یک.دست وتوی کل.بدنم.تقسیم.شده.  بچه.اولم.هست. . واینکه حتی.زده به سرم قرص لاغری. ...

نه هیچ وقت این کارو نکن این قرص های لاغری خیلی بده عوارض داره ضربان قلبتو میبره بالا و فشارخون میبره بالا. . لاغری به هر قیمتی نه خوب نیست بنظرم رژیم بگیری و باشگاه بری خیلی بهتره . با ورزش سریعتر میتونی وزنتو بیاری پایین

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊

عزیزم دختر عموی من سه تا بچه داره. تو زایمان دوم و سومش بالای صد بود وزنش به مشکل هم‌نخورد و راحت بود خداروشکر بچه هاشم سالمن کاملا