2777
2789

چون ابجیم ب هیچکس کاری نداره و سرش توو لاک خودشه 

فقط چون این سال اولش ی منطقه ی خوب افتاده همکارا پنج شیش سال جای پرت بودن حسودی کردن

امروز کلی پشت سرش  غیبت کرده با بقیه ی همکارا

کلی  مزخرف گفتن  و غیبت کردن

آبجیم  پشت پنجره دفتر بوده زنگ ورزش  داشتن تو حیاط شنیده  کلی گریه کرده

حتی تو دفتر نمیره زنگای تفریح  بفکر درس بچه هاشه

مشقارو بررسی میکنه

بعد اونا رو ببینین 

حتی وقتی ی همکار نیست پشتش بد میگن ازشون  دفاع میکنه همچین آدمیه

بعد اونا ازحسودی کلی چرت و پرت پشت سرش گفتن

الهی خدا جوابشونو بده ب حق حضرت فاطمه 

ک اینجوری کردن

خود آبجیم مشکل قلبی داره هعی قلب ش تیر میکشه بهش فشار بیاد این خونه خرابا اینجوری کردن

الان از دیروزه همش گریه میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحتی داره ولی نه در این حد که 

به خواهرت بگو نازک نارنجی نباشه 

از این بدتراش تو رندگی شخصی و خانوادگی ادم پیش میاد خدایی نکرده به خاطر چهارتا حرف مفت انقدر گریه مبکنه بعدا مبخواد چیکار کنه تو زندگی خودش پس 

در میان آشنایانم ولی بیگانه ام🥲

خخخخ ابجیت  مگه بچه اس هرچی می‌خوان بگن مگه مهمه بره دفتر بشینه چای بخوره استراحتی کنه به یه   ورش باشه چی میگن  بگه حتما لیاقت داشتم آمدم جا خوب آدم بخاطر یه مشت خاله زنک حسود اوقات خودشو تلخ نمیکنه 

سرکار باید پوست کلفت بود،گریە و قلب درد و بذارە کنار ،بگە شعورشون همینە و اذیت نکنە خودشو

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم فستیوال انار در هلبجە کوردستان عراق ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

آموزش پرورش همینه وقتی سن 20 سال و 24 سال برای معلمی پذیرش می‌کنه و یک مشت بچه راه میدن همینه

اتقاضا ابجی من عالیه ک کامل مدیریت میکنه اونا ک پیرن نمیتونن مثل خواهرم مدیریت کنن

میگم چرت و پرت گفتن از رو حسودی

توی محیط کاری زنونه همیشه همینجوریه حالا مردام خاله زنک بازی و .. رو دارن هستن اینطوری ولی خب بین زنا بیشتره

تنها کاری که میتونه بکنه دوری از حواشی و تمرکز روی کار خودشه 

اگه می‌تونه از اون مدرسه انتقالی بگیره

اتقاضا ابجی من عالیه ک کامل مدیریت میکنه اونا ک پیرن نمیتونن مثل خواهرم مدیریت کننمیگم چرت و پرت گفت ...

دقیقاااا همینه از این به بعد بد ترم میشه... چون پذیرش شده ۳۰ سال هرچی‌سگ پیره میریزه تو مدرسه و کلی اختلاف بین معلمای جوون تازه کار با پیر جماعت هعی خدا