سایت بمونه برا خودش من نه اعصاب و حوصله دارم هر روز که میام سایت شاهد کامنت هاش باشم لطفا من وتعلیق کن امیدوارم یه روز جواب تهمت ها دل شکسته همه کاربرها بده @niniyar
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
سلام عزیزمایشون هرجا منو میبینه یا حتی تو تاپیکا خودم ریپلای میکنه که بچه دار نمیشی ب بچه های من حسو ...
وای چه طور میتونه
نمیترسه از خدا
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بذارید من یک نمونه از بی ادبی همین کاربر رو از تاپیک خودش بفرستمانگار در مورد کاربری های مادرزنم حرف ...
طبق این اسکرین اگه عدالت بود باید هر دو طرف لغو کاربری میشدن چطور به فردی که میگه کفتار نمیگید توهین کرده.... ببینید اینکه میگم جانب داری های در سایت به خاطر افکار خودمون هست کاملا درسته هرکی همفکرمون نیست فقط مقصر دیده میشه
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
یه کاربری هم داره یا نمیدونم برا خودشه با طرفدارشه
تاپیک بچه دوم زد اولش سوال کرد موافقید برا بچه دوم بعد به ماها که بچه داریم چند تا تا تونست توهین کرد اش رشته هم بود به من گفت بدبخت دختر زا و جوجه کشی و..
«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آنچه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی میکنی، ذهنت سبکتر میشود. دیگر لباسهایی که سالهاست نپوشیدهای ذهنت را شلوغ نمیکنند. دیگر اشیای بیاستفاده در گوشهی خانه یادآور گذشتهای نیستند که رهایش نکردهای. تو یاد میگیری که آنچه ارزش نگهداشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظهای با چای گرم و آفتاب روی پنجره🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
تویکی از تاپیکای مادرزن بود که تعطیل شد اسم تاپیک حضورذهنم نیست اما پیاماشون رومیزارم الان ببینید
بزار ببینیم این کاربر آش رشته چی گفته ؟!!