2777
2789
عنوان

نی نی بیا من وتعلیق کن بخاطر کاربر بی فرهنگ مادر زن میخوام از سایت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 19291 بازدید | 277 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر قفل میشه هااا

نه اگه محتوای  تاپیک خلاف قانون نباشه میمونه  

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من شما رو دیدم تو تاپیکا و با اینکه نظراتم با شما همسو نبوده گاهی، یادم نمیاد بی احترامی کرده باشید. این کاربرم نمیشناسم اسمشونو زیاد شنیدم چی شده استارتر؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
نه اگه محتوای تاپیک خلاف قانون نباشه میمونه

خلافه قانونه دیگه راجب مادر زنه😂🤦‍♀️

بیشتر شبیه مادرشوهره نکبت 

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

چیکار کرده؟؟؟خود درگیری داره مگه

نمی‌دونم ده تا کاربری داشت و ادعا میکرد همه دشمنش هستند و..

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

@*_پر_پیـــــــــن_*‍  هنوز کاربریت هست یا تعلیق شدی ؟ 🙁من الان اومدم دیدم دعواتون شده

واقعا حیف کاربریت نیست با این ادم روانی بحث میکنی اصلا پیگیرش نباش براش تاپیک نزن اخبارشو دنبال نکن 🤕

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

خلافه قانونه دیگه راجب مادر زنه😂🤦‍♀️بیشتر شبیه مادرشوهره نکبت

😂😂😂😂😂