2777
2789
عنوان

نی نی بیا من وتعلیق کن بخاطر کاربر بی فرهنگ مادر زن میخوام از سایت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 19670 بازدید | 277 پست
موندم با 7 تا بچه چطور وقت داشت مدام اینجا پلاس بود

ده تا کاربری رو هم به می‌کرد 

یکیش هم ایران جانم بود با پرچم ایران

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه کاری اون ندارم میگم هر دفعه ب یکی پیله می‌کرد

ارع درسته والا اینقدر اینجا کاربری داره ک بعضی وقتا شک ب جونم میوفته نکنه اوپرا همین مادر زنه ولی نسخه ادبیش🤦‍♀️🤣

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من اصلا درجریان دعواتون نیستم ،ولی اینجور ادما هستن متاسفانه ،سر یه تاپیکی ام تا دلت بخواد خراب و ج ن و فلان و فلان خطاب شدم 

حرفای بقیه واقعیت ما رو نمیسازه بالاخره ،ادم مریضم هست غیر قابل انکاره ،به خودت و روانت فشار نیار ،حتی نخونده پیاهاشونو پاک کن ،لازم نیست ذره ای خودتو آلوده به استفراغ روانی یه عده بکنی

ارع درسته والا اینقدر اینجا کاربری داره ک بعضی وقتا شک ب جونم میوفته نکنه اوپرا همین مادر زنه ولی نس ...

چی بگم نه مدل ادبیاتش فرق داره و هم اون بیکار بود از صبح بود اینها با ده تا کاربری 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
@آشرشتهسابق‍ اینم کاربری دیگه ام هست اینم تعلیق کن

نرو

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

این کاربر .چقد حاشیه داره؟شنیدم به کاربر ها توهین می‌کنه .مشکلش با شما چیه

فکر کنم تعلیق شد استاتر 

چی بگم نه مدل ادبیاتش فرق داره و هم اون بیکار بود از صبح بود اینها با ده تا کاربری

من اینقدر اینجا دیدم چندتا کاربری دارن تو یکیشون با ادب و کتابی تو کاربری های دیگشون وحشی و سلیطه

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

بگو خو داستان چیه  پول زیر لفظی ندارم خواهر 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

@niniyar‍ 

تعلیق نکن استاتر رو عصبی بود یا چیزی گفت 

ن اگه تعلیق بود تاپیکش میترکید

نه می‌مونه 

مادر زن که عکس غذاهاشو میذاره اونو میگی؟چی میگه مگه؟؟؟؟؟

اره خودشه