2777
2789
عنوان

دخترا دلیلتون برای ازدواج چیه نگید تشکیل خانواده فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دارم هردیقه پیش پسرکوچولوم باشم باهم وقت بگذرونیم بریم بیرون خرید مسافرت کارای استغفراللهی

مجردی

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

من از حرف مردم...که بیست رو رد میکنی میگن ترشیده.....همه دوستام ازدواج کرده بودن بچه هم داشتن.۲۶سالم ...

خدشبختی

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

همه بگن همههههه ها همههههه🤣😅😂😂😂خوبه؟

هدف از ازدواج.

آرامش فوق العاده زیاد لذت 

ثبات مادی جنسی استقلال آزادی خونه خودت جمهوری اسلامی

راحتی اختیارت با خودته از هر نظر سنگ صبور داری آسوده میشی از همه از حرفو حدیث دخالت  خیالت راحته بچه‌میاری تورو ادامه میدن ارزوهاتو اگه خودت غلطی نکردی امیدداری اونا چیزی میشن راحت لباس میپوشی آزادی عملت بیشتره سرپیری تنها نیستی از دست اخلاقای غیر متعارف پدر پیر احتمالا زن بابا مادر پیر زن داداش اینا راحت میشی متمرکز میشی یه جا خیلی چیزا یاد میگیری چون مسئولیت داره

من دوست دارم با عشق ازدواج کنم و کنار کسی که دوستش دارم و دوستم داره باشم

اما نمیدونم چ مرگمه اصلا ازدواجی نیستم همش یه چیزی عقب میکشه منو 

از طرفی با هر ادمیم نمیتونم ازدواج کنم

حتما باید طرف مقابلم شخصیت قدرتمندی باشه وگرنه نمیتونه با من زندگی کنه

من زندگی سختی داشتم و دشمن زیاد دارم اگه ادم ضعیف بیاد با من خودشم اذیت میشه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم