2777
2789
عنوان

این دخترکولوهاروازشمال آوردم 🥰غذاچی بدم بهشون 🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 68 پست
کاهو برگ‌توت برگ‌مو

برگ مو نمیخورن اصلابه برگ علاقه ندارن

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

میترسم سمی نیستن؟

نه بابا بزارشون رو پوستت الان پپتید حلزون کوزارکس خدا تومنه تو رایگان داریش 😂

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه زنده موندن ، بزن نت ببین غذای حلزون چیه

هرروز خیارمیدمشون مراقب هستم زدم اونای نت رونمیخورن

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

فک کردم پی پی کردن 😅

کاهو بده 

یکی بود داشت پرورش میداد کاهو میداد

گوگل و هوش مصنوعی هم میتونی بپرسی برای چیزای دیگه متنوع تر

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M
نه بابا بزارشون رو پوستت الان پپتید حلزون کوزارکس خدا تومنه تو رایگان داریش 😂

اره براکلاژن سازی پوست خوبه ولی هرحلزونی که نمیشه 

فک کردم پی پی کردن 😅کاهو بده یکی بود داشت پرورش میداد کاهو میدادگوگل و هوش مصنوعی هم میتونی بپرسی ب ...

عه پس کاهومیخرم براشون حیونکیاهمش خیارمیدم یکم تنوع بشه😆

من خوندم بعضی هاشون انگل دارن

آره انگل دارن ولی حلزون دریایی انگل داره اینا دریایی نیستن 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

من خوندم بعضی هاشون انگل دارن

عه خب ایناتوظرفن براپوست میگی؟

آره انگل دارن ولی حلزون دریایی انگل داره اینا دریایی نیستن

اینارودرخت بودن کاش نمیاوردمشون هرروزبایدرسیدگی کنم😄

مثلا روستا تو دسشویی حموم رو درختروکله من وایی

😆😆بی ازارن که