2777
2789

تو چند درصد زن و شوهرا خیانت وجودداره حالا چه از طرف مرد چه زن فرقی ندارن

تاپیک من جای خالی کردن عقده کسی نیست اگه دلت پره سرما خالی نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدود ۲۰ یا ۳۰ یا ۴۰ درصد هست به نظرم البته بستگی به شهر و کشور و فرهنگش هم دارهمثلا تو کشور های مردس ...

مثل ایران مثلا؟

تاپیک من جای خالی کردن عقده کسی نیست اگه دلت پره سرما خالی نکن 

ببین از ۱۰۰ درصد ،فقط فقط ۲۰ درصد هستن که ابدا خیانت نمیکنن حتی اگه زمینه ش  فراهم بشه ...بقیه همشون خیانت میکنن حالا یه عده میان میگن نه شوهر من ،برادر من ...من خودم شوهر صمیمیترین دوستام و به پبشنهاد خودشون امتحان کردم اولش شک دارن از اقوام باشی جواب نمیدن، بعد همچین قشنگ پا میدن ،یکی بود پولم میخواست بزنه به کارتم ...یعنی در این حد احمق و مریض و خیانتکارن ..

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

مثل ایران مثلا؟

آره

اگه مشخصا ایران رو بخوام بگم، شاید تا ۵۰ درصد هم برسه. چون جز کشور های مردسالار هست، در نتیجه آمارش از بقیه جاها بالاتره

ولی مثلا اگه یه کشور خیلییییی دیگه وحشتناک مثل افغانستان رو بگیم، به نظرم راحت تا ۷۰ و ۸۰ درصد هم میرسه 

اخه عکست خیلی کمتر از ۳۸ سال میزنه

خوب واقعا همینجور ..دوتا پسر بزرگ هم  دارم  ..خیلیا بهم میگن ..حتی دکترم رفتم دکتر گفت اصلا فک نمیکردم سنت اینقد باشه ،مغازه با پسرام میرم میگن فک کردیم خواهرته ،یبارم عکسم و واسه دوست دخترش فرستاده😁😂گفته چقد مادرت جوونه ..من اگه عروس دار  بشم یروز  مطمیئنن خیلی با هم خوب میشیم .😊.کلا بدنم تغییر نکرد با بارداری و زایمان ،خدا روشکر 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......