الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین از ۱۰۰ درصد ،فقط فقط ۲۰ درصد هستن که ابدا خیانت نمیکنن حتی اگه زمینه ش فراهم بشه ...بقیه همشون خیانت میکنن حالا یه عده میان میگن نه شوهر من ،برادر من ...من خودم شوهر صمیمیترین دوستام و به پبشنهاد خودشون امتحان کردم اولش شک دارن از اقوام باشی جواب نمیدن، بعد همچین قشنگ پا میدن ،یکی بود پولم میخواست بزنه به کارتم ...یعنی در این حد احمق و مریض و خیانتکارن ..
خوب واقعا همینجور ..دوتا پسر بزرگ هم دارم ..خیلیا بهم میگن ..حتی دکترم رفتم دکتر گفت اصلا فک نمیکردم سنت اینقد باشه ،مغازه با پسرام میرم میگن فک کردیم خواهرته ،یبارم عکسم و واسه دوست دخترش فرستاده😁😂گفته چقد مادرت جوونه ..من اگه عروس دار بشم یروز مطمیئنن خیلی با هم خوب میشیم .😊.کلا بدنم تغییر نکرد با بارداری و زایمان ،خدا روشکر