2777
2789
عنوان

جاری

227 بازدید | 23 پست

مراسم ختم مادرم نیومد حتی تسلیت هم نگفت 

الان شنیدم مادرش مریضه حالش بده اگر دور از جونش فوت کنه برم؟؟

من نظرم اینه برم بزار خجالت بکشه باز میگم خودم و مادرمو خوار کردم باز میگم گناهه برم به کردار اون بکنم باید پیش همه ذلیل بشم. شوهرمو بزرگ کنم خجالت نکشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من نرو هیچ خرده ای هم نمیتونه بهت بگیره دیگه وقتی خودش نیومده. البته اگه خیلی بزرگواری برو نه اینکه بری بعدا احساس حماقت کنی که چرا رفتم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
به نظر من نرو هیچ خرده ای هم نمیتونه بهت بگیره دیگه وقتی خودش نیومده. البته اگه خیلی بزرگواری برو نه ...

ممنون عزیزم از اون دسته ادمایی نیستم از خوبی کردن پشیمون بشم ...وقتی کسی جواب خوبیمم با بدی میده خندم میگیره میگم بعدا میفهمه چه ادمی رو باعث شد از زندگیش دور کنه خودش ضرر میکنه نه من ...من خدا رو شکر بی نیاز از هر محبتیم 

ممنون عزیزم از اون دسته ادمایی نیستم از خوبی کردن پشیمون بشم ...وقتی کسی جواب خوبیمم با بدی میده خند ...

خوبه که دلت بزرگه من شخصا کینه ای هستم و یادم نمیره و با هرکسی مثل خودش رفتار می کنم. اگر منم واقعا اون بزرگواری رو در خودم می دیدم شاید می رفتم چون بالاخره خوب بودن قطعا از بد بودن بهتره 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
خوبه که دلت بزرگه من شخصا کینه ای هستم و یادم نمیره و با هرکسی مثل خودش رفتار می کنم. اگر منم واقعا ...

لطف داری گلم 

من احساس میکنم هراحترامی به کسی بزاری صد برابر نصیبت میشه بزرگ فکر کن تا بزرگ دیده بشی ......به گذشته نگاه کنی بیشتر به ایندت صدمه میزنی وقتی میگم میرم منظورم این نیست احترام زیادی به جاریم میزارم ولی احترام خودم و بیشتر میکنم شاید دیدی اونا هم از کارشون پشیمون شدن 

آره الان بری خجالت میکشه😆خیلی ساده ای

دوست دارم از کرده خودش پشیمون شه 

شنیده بودم برادر شوهرم گفته بریم اون گفته نه حالم خوب نیست نزاشته برادر شوهرمم بیاد 

با خودم میگم برم همون برادر شوهرم بهش میگه ببین زنداداش اومد تو نرفتی

دوست دارم از کرده خودش پشیمون شه شنیده بودم برادر شوهرم گفته بریم اون گفته نه حالم خوب نیست نزاشته ب ...

الهی عزیزم چقدر ساده ای دلم برات رفت😆

عزیزم روح مادرت شاد 

نرگ مادر چیزی نبست که کسی بخواد دست کم بگیره خیلی سخته

من جات بودم تو روشم نگاه نمیکردم تا ابد برام میمرد

الان بری میگه دور از جون این خر نمیفهمه بدتر میکنه باهات

👋👋👋👋👋جان جدتون لایک نکنید👋👋👋👋👋

الهی عزیزم چقدر ساده ای دلم برات رفت😆عزیزم روح مادرت شاد نرگ مادر چیزی نبست که کسی بخواد دست کم بگی ...

من بعد از اونم دیدمش باهاش صحبت داشتم حرف میزدم فقط یه بار دوستم تو جمع تماس گرفت گفت چرا جاریت و خواهر شوهرت نبومدن همون جا گفتم مادر من نیازی به فاتحه خوندنشون نداشت حتما مادرم نخواسته بعضیا بیان مجلس ختمش در ضمن بدی هم در حقشون نکرده که بخوان حلالش کنن اسم نیاوردم کیو میگم خودشون فهمیدن 

الهی عزیزم چقدر ساده ای دلم برات رفت😆عزیزم روح مادرت شاد نرگ مادر چیزی نبست که کسی بخواد دست کم بگی ...

فدات شم روح رفتگان شماهم شاد ..خدا عزیزانتون حفظ کنه 

به خدا قسم به جون دوتا بچه هام قسم برای حاریم خواهری کردم نزاشتم کم ببینه پدر جاریم خیلی ازم تشکر میکرد حواسم به دخترش هست سزارین کرد رفتم خودم پرستاریش کردم کسی و نداشت مادرش بیمار بود خواهرم نداشت ولی توقع نداشتم ازم انقدر بدش بیاد 

من بعد از اونم دیدمش باهاش صحبت داشتم حرف میزدم فقط یه بار دوستم تو جمع تماس گرفت گفت چرا جاریت و خو ...

روح مادرت شاد یه ذره سیاست تو تربیتش نیست🙈

عزیزم صحبت نیاز داشتن نیست بحث احترامه

چه طور به خودشون اجازه دادن نیومدن جلو مردم سکه یه پولت کرد 

خواهرشوعرت چرا نیومد دیگه🙄

وای خیلی حرصی شدم

ولله من جات بودم نمیداشتم پاشونو خونم بزارن خاک برسرا

حتما دیدن ساده هستی به خودشون این اجازه رو دادن

👋👋👋👋👋جان جدتون لایک نکنید👋👋👋👋👋

بعضی وقتا بغضم میگیره چرا باهام اینجوری رفتار میکنن خواهر شوهرم و خیلی دوست داشتم احترام میزاشتم هرجا میرفتیم تعارف میکردم ولی با همسرم دعواشون شد گفت زنت خرابه ما دیدیمش با یکی خدارو شکر همسرم باور نکرد وگرنه نابود میشدم