2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 23 پست
فدات شم روح رفتگان شماهم شاد ..خدا عزیزانتون حفظ کنه به خدا قسم به جون دوتا بچه هام قسم برای حاریم خ ...

اینا نمک نشناسن خودتو ازشون بگیر 

بزار بفهمن نمیتونن هر کاری بخوان بکنن باز تو همون مهربون همیشگی باشی براشون

وای خونم خشک شد از حرص

👋👋👋👋👋جان جدتون لایک نکنید👋👋👋👋👋

بعضی وقتا بغضم میگیره چرا باهام اینجوری رفتار میکنن خواهر شوهرم و خیلی دوست داشتم احترام میزاشتم هرج ...

پهشونو ببر از زندگیت

والا من حامله تم انقدر حرصم نده😆😂

👋👋👋👋👋جان جدتون لایک نکنید👋👋👋👋👋

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

روح مادرت شاد یه ذره سیاست تو تربیتش نیست🙈عزیزم صحبت نیاز داشتن نیست بحث احترامهچه طور به خودشون اج ...

نمیدونم چرا هنوزم نمیدونم چرا اینجوری میکنن از من بدشون میاد چون شوهرم دوستم داره ....مثلا داشتم با حاریم حرف میزدم کلش و کرد تو گوشی شوهرم گوشیو گرفت گفت زن من داره باهات حرف میزنه شعور داشته باش گوش بده یه شوهرم گفتم عزیزم عب نداره گفت چی عب نداره فکر کرده کیه دوساعت داشتم میدیدم نه تو کارا کمکت میکنه نه محل به حرفات میده اونجا قهر کرد خودشون میدونن شوهرم از کسی که بهم بی احترامی کنه بدش میاد رک حرف میزنه

تعجب می کنم به شما تو ساده ترین مساله احترام گذاشته نشده چرا شما می خواید احترام بذارید؟ فکر نکنید با این کارها ادب میشن اتفاقا برعکس گستاخ تر میشن. کسی از شما توقعی نداره حتی همسرتون 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
تعجب می کنم به شما تو ساده ترین مساله احترام گذاشته نشده چرا شما می خواید احترام بذارید؟ فکر نکنید ب ...

راست میگید عزیزم اخه میدونین از اول احترام گذاشتم بعد یه بی احترامی هم کنم خود خوری میکنم هرچقدرم طرف مقصر باشه