2777
2789
عنوان

عروس جدیدمون نیومد خونمون🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 5459 بازدید | 121 پست
آره دقیقانمی‌دونم چیکار باید کنیمالان یعنی قهر کرده با ما😑

شما هیچ کاری نکنید 

مادرت زنگ زد دیگه.

دیگه خودش و داداشت می‌دونه 

اتفاق خاصی هم نیفتاده که بخواد قهر کنه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترخانم مگه چی داره که داداشتون اینطور عاشقشه؟

بخت و اقبال بلند بالا

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

پیشونیش بلنده

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

ای خدا یه خواستگار دارم ۳ ساله هی پیگیره، اونم هی میگه من جانمم فدات میکنم و ...عذاب وجدان گرفتم باز ...

الهی بگردمم

خب چرا قبولش نمیکنی ؟

تیکر بارداری نیست✨🥲 دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️

یعنی کافیه داداشم پیشش باشه نمیشه اصلا پیداش کرد دیگه😂😂😂😂هر چی زنگم میزنی جواب نمی‌ده حتی 😂😂😂 ...

دقیقا خواستگار منم وقتی پیشم بود کلا گوشیش رو سایلنت میذاشت جواب خانوادشم نمیداد🥲

خدا براشون خواسته دیگه، بعضیها نورچشمی خدا هستن

آره والا 

فکر کنم لاغر باشه با پوست سفید و موهای خرمایی

آره لاغر و قد بلنده 

پوستشم سفیده 

موهاشم کامل خرمایی نیست ولی مشکی هم نیست

ببین کلا بعد مریضی مامانم همینطوری مهمونه که سرزده میاد میره بنده خدا مامانم تو روز همش روسری سرشه چ ...

باشه این مهمون خاص بوده 

باید بفهمه نباید بی خبر جایی بره 

اونها که بیخبر میرن تقریبا رودروایسی کمتری دارن مثلا همسایه یا فامیل خود مامانت مثلا خواهر خاله اینا 

با خداباش پادشاهی کن

بخوام خلاصه بگم قیافش خوبه

قد و هیکلشم خوبه

آروم مهربون مودب

باشه این مهمون خاص بوده باید بفهمه نباید بی خبر جایی بره اونها که بیخبر میرن تقریبا رودروایسی کمتری ...

آره قبول دارم