2777
2789
عنوان

عروس جدیدمون نیومد خونمون🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 5371 بازدید | 121 پست
هعی:)))آره عقد میکنیم

در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست بالاخره تو ام جمع میشی میری سر خونه زندگی خودت چون مجرد  بمونی  خدای نکرده مادر فوت شن باید  بابا و داداشات رو تر و خشک کنی بشوری بپزی بسابی آخرتم معلوم نیست میگن خوبه دیگه شوهر نکنه بمونه واسه ما کار کنه 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروس جدیده زیادی حساس و لوس نیست ؟

دختر خیلی خوبیه دخترعمومه

ولی خب یه سال درگیر بودیم تا قبول کنه

شاید سر همین توقع نداشته باهاش اینطوری رفتار بشه

تیکر بارداری نیست✨🥲 دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️

کار عروس بزرگه خوب نبود ولی شاید از روی سادگی گفته . عروس کوچیکه که زود قشقرق کرده به نظرم خیلی بدتره . حسابی نازشو کشیدید تا بله بگه به زودی حساب همتون رو با هم میرسه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دختر خیلی خوبیه دخترعمومهولی خب یه سال درگیر بودیم تا قبول کنهشاید سر همین توقع نداشته باهاش اینطوری ...

واقعا خوشبحال دخترعموتون

یه آقایی اینطور آدم رو بخواد و حامی باشه، صد در صد توی پر قو نگه میداره خانمش رو

دختر خیلی خوبیه دخترعمومهولی خب یه سال درگیر بودیم تا قبول کنهشاید سر همین توقع نداشته باهاش اینطوری ...

بالاخره اینجا خونه مادرت است نه زن داداشت که عروس جدیده ناراحت بشه اونم تو مریضی مادرتون 

فامیل هم که است 

همون چون یک سال دنبالش بودین فکر کنم حسابی قراره قیافه بگیره براتون 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
واقعا خوشبحال دخترعموتونیه آقایی اینطور آدم رو بخواد و حامی باشه، صد در صد توی پر قو نگه میداره خانم ...

آره بخدااا 

داداشم یعنی خودشو می‌کشه براش

بالاخره اینجا خونه مادرت است نه زن داداشت که عروس جدیده ناراحت بشه اونم تو مریضی مادرتون فامیل هم که ...

آره دقیقا

نمی‌دونم چیکار باید کنیم

الان یعنی قهر کرده با ما😑

آره بخدااا داداشم یعنی خودشو می‌کشه براش

خدا شانس بده  همین از دماغ فیل افتاده ها شانس میارن

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

اول کار زن داداشت زشت بوده که گفته مادر خوابه 

دوم کار عروس جدیده هم زشته که قبل از اومدن خبر ندادن سرزده اومدن هرکی سرزده برع حقشه که بخوره تو برجکش 

با خداباش پادشاهی کن
خدا شانس بده همین از دماغ فیل افتاده ها شانس میارن

یعنی کافیه داداشم پیشش باشه نمیشه اصلا پیداش کرد دیگه😂😂😂😂

هر چی زنگم میزنی جواب نمی‌ده حتی 😂😂😂😂

اول کار زن داداشت زشت بوده که گفته مادر خوابه دوم کار عروس جدیده هم زشته که قبل از اومدن خبر ندادن س ...

ببین کلا بعد مریضی مامانم همینطوری مهمونه که سرزده میاد میره 

بنده خدا مامانم تو روز همش روسری سرشه چون همه سرزده میان

یعنی کافیه داداشم پیشش باشه نمیشه اصلا پیداش کرد دیگه😂😂😂😂هر چی زنگم میزنی جواب نمی‌ده حتی 😂😂😂 ...

فکر کنم لاغر باشه با پوست سفید و موهای خرمایی