2777
2789
عنوان

عروس جدیدمون نیومد خونمون🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 3177 بازدید | 121 پست
عجب حرف مزخرفی زدی وقتی میگن بعضیا عقل ندارن راحتن امثال تورو میگن

احترامتو نگه دار تو اطرافیانم کلی این مدلی  بودن  تجربه رو گفتم 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

ای وای اتفاقا تو ذهنم بود داداش تو و دختر عموت به کجا رسیدن، خیلی خوشحال شدم ایشالا خوشبخت شن، تعهدی ...

مرسی عزیزمم 

روزانه

تیکر بارداری نیست✨🥲 دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم انقدر حرص میخوره میگه هیچی نشده از خانواده ما ناراحت شده خیلی بد شد و...نه رفته خونشوناین قضی ...

دیگه عزیزم شما زنگ زدید معذرت خواهی تمامش کنید 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
احترامتو نگه دار تو اطرافیانم کلی این مدلی بودن تجربه رو گفتم

خواهرتم باخودت مقایسه نکن چه برسه به اطرافیانی که نمیشناسی!!!

واینکه اول کلامتو با سلامتی ودل خوش واسه طرف شروع کن نه مرگ عزیزش

گلی که وقت نمیکنی آب بدی نکار........‌کاربر تعلیقی😡😡

نه دبیره شیمی درس میده ولی آزمون دکتری شرکت می‌کنه امسال

چه بافت قشنگی داره خونوادتون

همه تحصیل کرده و با شعور

خدا همتونو حفظ کنه🥲❤️

ایشالا مامانتم زودی خوبه خوب میشه براش دعا کردم

نمی‌دونم من حس میکنم ناراحت شده

نه نشده بنظرم 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

نه دبیره شیمی درس میده ولی آزمون دکتری شرکت می‌کنه امسال

پس چطوری اشنا شدن 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

عروس دومی قشنگ از اونایی که گربه دم حجله میگشن

💔😬

آره من ترسیدم به داداشم بگه داداشمم خب خودشو کشت تا برسه بهش

ترسیدم عصبی بشه ولی دیروز که چیزی نگفت

چقد عقب مونده و بی فرهنگی خاک تو سرت مگه تو قرن بوقی نمیخواد واسه بقیه ادای دلسوز در بیاری

چِخِه

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

چه بافت قشنگی داره خونوادتونهمه تحصیل کرده و با شعورخدا همتونو حفظ کنه🥲❤️ایشالا مامانتم زودی خوبه خ ...

دورت بگردم که انقدر مهربونیی ❤️🫠

ان شاءالله 

مرسی ازت

💔😬آره من ترسیدم به داداشم بگه داداشمم خب خودشو کشت تا برسه بهشترسیدم عصبی بشه ولی دیروز که چیزی نگ ...

به نظرم بهترین کار دوری و دوستی 

اینجوری ها طرف رو به مرگ میگیرن که به تب راضی بشن

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن