2777
2789

مثلا مهمونی هایی که خواهر شوهرم میگیره من اصن از دوستاشون فاز خوبی نمیگیرم  حالم خوب نیست اونجا با شخصیت من جور نیستن ولی مثلا زنگ زده  امصب بیاین اینجا دوستامون هستن به شوهرم گفتم من نمیام من دوست ندارم جو اونجارو  شوهرم میگه نه بریم تو کجا دوست داری بیای .. و شروع کرد بد و بیراه گفتن به من 

درصورتیکه  با دوستای خودیم خیلی جوریم ‌‌‌... منم رفت و امد خودمو دارم ..

چیکار کنم هرجایی میخواد خودشو بندازه ...

حالم داره ازین زندگی که نمیتونم خودم رو رفت و امدام انتخابام تصمیم گیری  کنم بهم میخوره ...

به نطرتون اینسری محکم جلوش وایسم  بزارم هرچی میخواددبگه بگه یا کوتاه بیام 

از اونحایی که اخلاقت شبیه خودمه بهت میگم برو ، لین غیر اجتماعی بودن و فقط توی لاک خودت بودن تا یجایی بدردت میخوره ، بعدا مشکل ساز میشه. از الان عادت کن اجتماعی باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی مشترک همین به نظر من بایک نفر ازدواج نمیکنید که بایک خانواده ازدواج میکنید نه شوهرت میتونه از خانواده شما جدا بشه نه شما می تونید از اونا جدا شی  اگه قطع ارتباط هم کنید همیشه  مثل دُم  بهتون چسبیدن 

از اونحایی که اخلاقت شبیه خودمه بهت میگم برو ، لین غیر اجتماعی بودن و فقط توی لاک خودت بودن تا یجایی ...

بابا خودش خیلی بی ادبه  ... میدونه من خوشم نمیاد بی ادبی حرف زدن دوستاشم مثل خودشن اصن از اونا یاد گرفته 

به همدیگه میگن گ... نخور    و ج .....ده و اینا 

من خوشم نمیاد  اونوقت برا ویدیو میفرسته هرکی رو با فحش صحبت میکنی یعنی بیشتر دوسش داری ..‌ حالم ازین بی ادبیا بهم میخوره