2777
2789
عنوان

از وقتی بچه دار شدم خودمو فراموش کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 25 پست
مادری کردنتون هیچ ایرادی نداره، هم مراقبش هستید هم بهش فضای تصمیم‌گیری می‌دیداما یه مسئله که هست این ...

اخه مساله پسر من اینه که به هیچ وجه خودش نمیره وارد فضاهای بازی بشه و دوست پیدا کنه یا حتی تنهایی بازی کنه

به من میگه مامان بابا فلانی قرار بزار بریم پارک 

منم دلم میسوزه ولی نمیدونم کجای کارم اشتباه هست که نمیتونم هیچ دوست ثابتی براش پیدا کنم.

حتی همین مامان سمی دوستش که میگم یه گروه دوستی تونسته ایجاد کنه ولی من نه 

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
اخه مساله پسر من اینه که به هیچ وجه خودش نمیره وارد فضاهای بازی بشه و دوست پیدا کنه یا حتی تنهایی با ...

وظیفه شما فقط تا همون‌جاست که ببریدش توی محیط مناسب

یعنی مثلا همون ببریدش پارک و بگید بره خوش باشه

یا بره مهدکودک و توی جمع بچه‌ها باشه

خودش باید این نیاز رو حس کنه و سعی کنه دوست پیدا کنه، این وظیفه شما نیست عزیزم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه مساله پسر من اینه که به هیچ وجه خودش نمیره وارد فضاهای بازی بشه و دوست پیدا کنه یا حتی تنهایی با ...

اگر شد کلاسی ثبت نامش کنید که خیلی دوستش داره، مثل ورزش مورد علاقه‌اش یا نقاشی موسیقی

اگه پسرتون درونگرا باشه میتونه از طریق علایق مشترک راحت‌تر صمیمی بشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

وظیفه شما فقط تا همون‌جاست که ببریدش توی محیط مناسبیعنی مثلا همون ببریدش پارک و بگید بره خوش باشهیا ...

ممنون عزیزم پارک که نمیاد ولی پیش دبستانی و مهد و کلاس ورزش میره 

ممنونم حرفهاتون خیلی خوب بود 

ممنون عزیزم پارک که نمیاد ولی پیش دبستانی و مهد و کلاس ورزش میره ممنونم حرفهاتون خیلی خوب بود

خواهش می‌کنم

خیلی خوبه که توی اجتماعه، نگران نباشید درست میشه💖

اگر شد کلاسی ثبت نامش کنید که خیلی دوستش داره، مثل ورزش مورد علاقه‌اش یا نقاشی موسیقیاگه پسرتون درون ...

اره ورزش میره البته با دوستش دخترش😅😅

نقاشی هم قبلا خودش میگفت دوست دارم برم حالا بازم ازش میپرسم اگه اوکی بود میفرستمش

اره ورزش میره البته با دوستش دخترش😅😅نقاشی هم قبلا خودش میگفت دوست دارم برم حالا بازم ازش میپرسم اگ ...

عزیزممم

پس بچه وضعش از منم بهتره🥹😂 کارش درسته

بچه ت اگه نوزاد بود میگفتم نه دوستت درست نمیگه

ولی حالا که پنج سالشه واقعا میتونی خودت هم یه کارایی انجام بدی واسه خودت

مثلا خودت وپسرت عضو کتابخونه ی محل شید

بجای اینکه ببری پارک پیشه مادروبچه ی سمی دوستت،بذاریش کلاس ژیمناستیک خودتم با مادرای دیگه دیدگاه های جدید آشنا میشی

من پسرم سه سالشه لباس خوشگل می‌پوشم به خودم میرسم مدل موی جدید،حسابی ذوق میکنه میگه چه خوشگل شدی مرسی که مامانه منی 

بچه ت اگه نوزاد بود میگفتم نه دوستت درست نمیگهولی حالا که پنج سالشه واقعا میتونی خودت هم یه کارایی ا ...

اره درست میگی

ولی در کل بچه سختیه راضی نمیشه به هر جایی رفتن

ولی خودم باید یه تغییراتی ایجاد کنم تا اونم اوکی بشه

اره درست میگیولی در کل بچه سختیه راضی نمیشه به هر جایی رفتنولی خودم باید یه تغییراتی ایجاد کنم تا او ...

چطور راضی نمیشه من تا میگم بریم بیرون پسرم میاد

عادت می‌کنه تلاش کن یکم

مثلا تابستون هرروز می‌رفتیم پارک الان دوروز یه بار میریم خونه ی بابام،به همه چی میشه عادت کرد

چطور راضی نمیشه من تا میگم بریم بیرون پسرم میادعادت می‌کنه تلاش کن یکممثلا تابستون هرروز می‌رفتیم پا ...

میگم بچه سختیه مثلا به جای اینکه به بازی فکر کنه به کسی که باهاش هست فکر میکنه 

همسن بچه شما که بود پارک میومد ولی نمیرفت بازی کنه مثلا میگفت امروز میخوام فقط با بچه های بالای ده سال دوست بشم قشنگ هم تشخیص میداد سنشون رو 

یا با یه اسباب بازی خاص میرفت زیر چشمی بچه های دیگه رو نگاه می‌کرد که بیان سمتش