دو روز پیش تو ترافیک ماشین زدم به ماشین بغلی(رانندگیم افتضاحه)
بابام دیگه ماشینش نمیده
الان این هفته مربی بگیرم برم بدم یا بذارم سال دیگه بدم
اگه نکته ای برا بهتر شدن رانندگیم دارید بگید
فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست
اسی من درست قبل آزمون شهری تصادف کردم با ماشین مربیم آزمون اونروزو قبول شدم تصادف تو ربطی به آزمون ن ...
مربی چکاره بود تصادف کردی؟
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هنوز گواهینامه نگرفتم ولی هر جایی ک فکرشو کنی رفتم خلوت شلوغ نیاز ب تمرین داره عزیزم نکته قابل تو ...
من شانس ندارم ماشین خوب میبرم تو این مشکلی نیس
خودشون یهو وسط خیابون به طور خلاف نگه داشتن حرف زدن ماشینه جا نشد خیابونم باریک بود
فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست
اسی من درست قبل آزمون شهری تصادف کردم با ماشین مربیم آزمون اونروزو قبول شدم تصادف تو ربطی به آزمون ن ...
بابا خودشون مقصر بودن بعد
خب اون تصادفم من مقصر نبودم پس استرست چیه دیگه؟ من خیلی ریلکس رفتم آزمونمو دادم
تو قبول شدی من رد میشم پشت سر هم جلسه قبلی یه اشتباه کردم افسر گفت جلسه بعد بیا بدون منت قبول کنم ولی دیگه نمی تونم