2777
2789

من از کسی خیلی خوشم اومد ولی اول اون علامت نشون دادو اینا که خوشش میاد بعد اواخر من دست بردم بالا گفتم شهید نوید صفری این به من پیسنهاد بده ۴۰ تا زیارت عاشوره بهت هدیه میدم 

پیشنهاد داد همه چی خوب بود من خیلی دوسش داشتم اونم ادم خوبی بود ولی یهو یه روز بهم گفت دیگه اون حس اولو بهت ندارم و رفتم مطمئنم خیانت نکرده ولی علت رفتنشو نمیدونم 💔

به هر حال اون بهم پیشنهاد داد و من دو ماه شیرینو باهاش داشتم و باید نذرمو به جابیارم 

ولی خیلی تلخه خیلی یادآوری یه غم

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

اگه صیغه نذر نخوندی میتونی انجام ندی و واجب نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه صیغه نذر نخوندی میتونی انجام ندی و واجب نیست

صیغه نذر چیه 

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

شما وقتی نذر کردی حاجت روا شدی بعد دوماه شیرین شد ؟خو چرا همون موقع نذرتون ادا نکردی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

صیغه نذر چیه

یه جمله عربی ک قبل نذر میخونن اگه اونو بخونی انجام دادن اون نذر واجب میشه 

و چون نخوندی اکه نشد کامل بخونی گناهی نکردی 

ولی برای آرامش خودت بخون 

باور کن خدا برات چیز بهتر گذاشته کنار یکم صبور باش و توکل و اعتماد کن به خدا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شما وقتی نذر کردی حاجت روا شدی بعد دوماه شیرین شد ؟خو چرا همون موقع نذرتون ادا نکردی

میخواستم ادا کنم همون موقع امتحان داشتم سرم شلوغ بود بعد یهو جنگ شد بعد من یسری چله دیگه هم داشتم و هنوز دارم تو صف نوبت هستن😂 

میخواستم ادا کنم همون موقع امتحان داشتم سرم شلوغ بود بعد یهو جنگ شد بعد من یسری چله دیگه هم داشتم و ...

نه دیگه حق شهدا واجب تر بود میگفتی اینجا ۴۰تارو تقسیم می دیم می‌خوندیم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه جمله عربی ک قبل نذر میخونن اگه اونو بخونی انجام دادن اون نذر واجب میشه و چون نخوندی اکه نشد کامل ...

من با جمله یکی بهتر مخالفم من اینو دوست داشتم 

مگه خونه ماشین و... ایناس که یه چی بهتر بیاد غمم بره 

مثلا تو معامله خرید پراید موفق نبودن یه ماه بعد کوییک بخرم 

حداقل اگر به صلاحم نبود یه کاری میکرد از چشمم بیوفته نه اینکه تو اوج بره 

من با جمله یکی بهتر مخالفم من اینو دوست داشتم مگه خونه ماشین و... ایناس که یه چی بهتر بیاد غمم بره م ...

یکی بهتر منظور یکی که باهاش آینده بهتری دارید و مناسب هست میاد

از آینده خبر نداری که شاید اولش عشق و عاشقی بود بعدش نه