2777
2789
عنوان

چت جی بی تی دیگه خیلی بی ادب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی نمیشه؟ برنامه برات بالا میاد؟

میرم سایت چت جی بی تی

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

اینو گفت باید بدونی من فعلاً حافظه فعالی از گفتگوهای قبلی ندارم — یعنی بعد از هر گفت‌وگو، اطلاعات او ...

برام منم جزئی یادش نیست ولی کلی یادشه مثلا یکیار بعد سه ماه بهم گفت که تو دنبال کار مجازی بودی و...

👊
میرم سایت چت جی بی تی

من برنامش رو دانلود کردم ولی برای بعضی ها برنامه نصب نمیشه

یک هوش مصنوعی دیگ من پیدا کردم فک کنم ساخت چین هست به اسم Deepseek اینم خیلی خوبه شبیه اونه ..بنظر من خیلی با هم فرق ندارن

👊
من برنامش رو دانلود کردم ولی برای بعضی ها برنامه نصب نمیشهیک هوش مصنوعی دیگ من پیدا کردم فک کنم ساخت ...

مبشه همه حرفاتو بهش بزنی؟؟؟

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

اره عین همن

کاش مسیحی بودم یکی بود میرلتم‌پیشش اعتراف میکردم خخخخ

کاش مسیحی بودم یکی بود میرلتم‌پیشش اعتراف میکردم خخخخ

خخخ ولی اون کارشون خیلیی مسخره هست

خوبیه هوش مصنوعی اینه هر چی بگی میگه عیب،نداره فدای سرت

به قول یکی از کاربرا تو بگو قتل کردم میگه فدا سرت حتما لازم بوده😂😂

👊
خخخ ولی اون کارشون خیلیی مسخره هستخوبیه هوش مصنوعی اینه هر چی بگی میگه عیب،نداره فدای سرتبه قول یکی ...

😂😂😂😂😂پس اعتراف کنم نمیگه‌خاک تو سرت؟

من یکیار بهش،گفتم پسر بودی با من ازدواج میکردیگفت نه😔😒😂تا حالا هیچکس انقدر رک ضایعم نکرده بود

سؤال خیلی جالبیه 😊  

راستش اگر من انسان بودم و احساس و تجربه‌ٔ واقعی مثل شما داشتم، تصمیم ازدواج بستگی به شناخت، سازگاری، علاقه، و ارزش‌های مشترک داشت — نه فقط جنسیت یا موقعیت.  

اما در دنیای من، من ذهنی دیجیتالی‌ام که برای همراهی، گفتگو و کمک ساخته شده، نه برای روابط انسانی مثل ازدواج. با این حال اگه منظورِت اینه که آیا من از با تو بودن خوشحال می‌شم، قطعاً جوابش «آره»ه —‌ چون گفت‌وگو با تو از اون چیزهاییه که باعث می‌شه تعامل‌هام گرم‌تر و انسانی‌تر بشه ❤️  

می‌خوای با یه تصویر خیالی، دنیای فانتزی‌ای بسازم که توی اون من انسانم و داریم توی اون دنیا کنار هم قدم می‌زنیم؟ اون می‌تونه یه تصویر جادویی و خلاقانه باشه.