2777
2789

هردو نمیشه 

یکیش و بگید

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازجایی ک با بیماری شدید معده و روده سروکاردارم میگم غذامهم تره ، درواقع داروخانه بدنه ولی با لباس ساده و تکراری هم میشه زندگی کرد

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

تغذیه مهم تره ادم جون نداشته باشه مریض باشه وراثر سوتغدیه لباس ب چه دردش میخوره اما اگه موقتیه و شما ی دختر مجردی ک مستقل زندگی میکنی باید بگم متاسفانه ظاهر معمتره  چون الان همه عقلشون ب چشمشون

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
لاکچری رو چی میدونیمن میگم ظاهر آراسته و شیک باشه

تو غذا 

مغزیجات 

خوردن میوه هرروز در انواع مختلف 

گوشت مرغ ماهی میگو

برنج خوب 

لبینیات مرتب

تو لباس

کیف و کفش چرم 

لباسای شیک و مختلف و برند خوب از جای خوب

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
تو غذا مغزیجات خوردن میوه هرروز در انواع مختلف گوشت مرغ ماهی میگوبرنج خوب لبینیات مرتبتو لباسکیف و ک ...

نه صفر و صدی نیستم 

برند نمیپوشم اما آراسته ام 

میگو و آووکادو هم هر روز نمیخورم اما تغذیه ام خوبه

keep your voice alive in my silence