من عضوتازه واردنیسم قبلاهم کاربری داشتم ولی به لطف فلش کردن گوشیم وفراموشی رمزکاربریم حسابم ازنی نی سایت پاک شده پس لطفاهی نگیدتازه وارداازاین تایپیک هاازاین حرفها...😕😕
خوب گناه داره شاید واقعا حالش بده .من که اگر همچین موردی باشه به زور شوهرمو میفرستم .میگم پسر بزرگ کرده اینهمه زحمت کشیده یه جایی به دردش بخوره همینطور که خودم دارم میمیرم و دوتا پسر شیطونو بزرگ میکنم امیدوارم یه روز برای منم اگر کاری داشتم پسرام دریغ نکنن.مادر در پیری تنها و تنها چشمش دنبال کمک فرزندانشونه .راه دوری نمیده کمک کنن.شمام برو درو قفل کن و بخواب .ایه الکرسی بخون 7 بار دیگه نمیترسی عزیزم
آرزویی کن گوش های خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه... شاید بزرگترین آرزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای بابا آدم وقتی به داد مادرش تو این مواقع نرسه کلا به چه درد میخوره؟مادرشه ها!!! خود من شده بارها ۴ صبح زنگ زدن با شوهرم رفتیم مامان یا بابامو بردیم بیمارستان .ما نبریم کی ببره؟همسایه ها؟
خودتونو بزارید جای اون...اگه خدایی نکرده حالتون بد شه و هیچکس ب دادتون نرسه!!!! فشار بالا خیلی خطرن ...
دوهفته یکبارمیزنه مریضی خودشوشیرین بشه
من عضوتازه واردنیسم قبلاهم کاربری داشتم ولی به لطف فلش کردن گوشیم وفراموشی رمزکاربریم حسابم ازنی نی سایت پاک شده پس لطفاهی نگیدتازه وارداازاین تایپیک هاازاین حرفها...😕😕
بابافیلم بازی میکنه یه ذره یه کوچولوحالش بدبشه نمیدونی چیامیکنه که تازه ظهرناهارگفتم بیاداینجاگفت نه ...
شاید ی دفعش جدی بود
چیا میکنه چیه؟
من مادرم سرما بخوره ناراحت میشم
چ برسع فشار
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
ای بابا آدم وقتی به داد مادرش تو این مواقع نرسه کلا به چه درد میخوره؟مادرشه ها!!! خود من شده بارها ۴ ...
به غیر۵تادیگه پسرداره به اونابگه