2777
2789
عنوان

اونایی ک زود همه چ‌بهشون برمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط و فقط نسبت به همسرم اینطوریم یعنی بگه بالا چشمت ابروعه بهم بر میخوره 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

چون فکر می کنیم  مهم هستیم و برای همه بسیار ارزشمند و قابل احترام و دوست داشتنی ایم، در حالی که اینطور نیست و ما جز معدود انگشت شماری که اطرافمون هستند فقط برای اونا مهمیم همانطور که بقیه هم بر ما چندان مهم نیستند

ربط داره؟ منم تیرماهیم.‌ خانواده همسرم میگن زود بهت برمی خوره. ولی بنظرم بیشتر ربط به برخورد بقیه دا ...

اره تیر ماهیا خیلی فک میکنن و رفتار ادم ها و انقدر تجزیه تحلیل میکنن ک یه رفتار بد توشون پیدا کنن

اگ رفتار بد ببینن سریع فاصله میگیرن

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
چون فکر می کنیم مهم هستیم و برای همه بسیار ارزشمند و قابل احترام و دوست داشتنی ایم، در حالی که اینط ...

اتفاقا بنظر من از عزت نفس پایین میاد چون چشممون دنبال نظرات دیگران هست و فکر میکنیم معیار خوب یا بد بودن ما با برخورد و حرفای اونا تعیین میشه ...

👊
منم اینجوری بودم ولی الان یبس شدم و خودمم شوخی میکنم و یا نهایتا جواب هم میدم

ن من خودم شوخم خیلیم خودمو چیز میکنم میخندیم 

نمیدونم چجوری بگم

یهوییه اصلا

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سروسامان خودش کرد💔
خب نابود میشی کهمن تا طرف مستقیم نگه بهم ناراحت نمیشم تیکه میندازخ میگم ولش کن منظورش من نبودم اینجو ...

بعضی موقعا خیلی خوبم

ولی کلا خیلی خودخوری میکنم دلم میسوزه برا خودم

اتفاقا بنظر من از عزت نفس پایین میاد چون چشممون دنبال نظرات دیگران هست و فکر میکنیم معیار خوب یا بد ...

وای دقیقا عزت نفس پایین و اعتماد بنفس پایین

همش دنبال تایید دیگرانی