2777
2789
عنوان

اونایی ک زود همه چ‌بهشون برمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینمحتی نگاه یه آدم گذری تو خیابون برام معنی دارهبا این روحیه باید بریم تو یه دهکده و کلبه تو ج ...

هر وقت باادمی در ارتباط باشم و ی چیژی درموردم بگه یا نظری بده

حس میکنم ی نظر سو داره نسبت بهم

نمیدونم اصلا حس میکنم مسخرم میکنن یا..دست کم میگیرنم

شاید خودمو واس خودم بزرگ کردم تو ذهنم

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سروسامان خودش کرد💔
اتفاقا بنظر من از عزت نفس پایین میاد چون چشممون دنبال نظرات دیگران هست و فکر میکنیم معیار خوب یا بد ...

خوب می‌تونه دلایل مختلفی داشته باشه و هر کس از پنجره خودش به اون قضیه نگاه می‌کنه که چرا من درگیر این فرد شدم

اینکه به من اهمیت نداد چرا برای من مهم شد

ممکنه هزاران نفر به من اهمیت ندند و برای من مهم نباشه ولی اون فرد غریبه که اصلا برام نیست یکهو نظرش مهم شد 

شاید برگرده به سایه درونم ون چه چیزی از اون رفتار یک زخمی در درون منو لمس کرد چه چیز از اون رفتار بازتابی از درون خودم بود، بازتابی از زخم خودم. 

مثلاً شاید نه مهم بودن باشه و نه از عزت نفس شاید از این باشه که بابا جون من همه جا به همه کس احترام می‌ذارم و اینو من از همه می‌خوام یک انتظار نابجا و بهم فشار میاد چون بعضی وقتا خودمو مجبور به احترام کردم و میخوام دیگری هم همین رفتار رو داشته باشه و از بی قیدی ش که در خودم کشتم حرصم میگیره

عزیزم قصد ناراحت کردنت و ندارم ولی خیییلی اخلاق بدیه کاش بتونی خودتو تغییر بدی ، چون شوهره منم چند س ...

نه واقعا اخلاق بدیه همیشه سعی در درست کردنش دارم

ولی خب خودمم همش اینجوریم ک با کلام و رغتارم کسیو نرنجونم

انقد ک خودم حساسم

خوب می‌تونه دلایل مختلفی داشته باشه و هر کس از پنجره خودش به اون قضیه نگاه می‌کنه که چرا من درگیر ای ...

دقیقا عین کلام شما

شوهرم اینجوریه زندگیمونو سیاه کردهر چقدرم التماسشو کردم بریم مشاوره قبول نکرددیگه مجبورم طلاق بگیرم

ن من خودم خیلی خودخوری میکنم خیلی فکر میکنم هی تکرار میکنم

رفتار دیگرانو‌حرفای خودمو

هی میگم چرااینحوری بودم چرااینو‌گفتن بهم و....

چه چیزش

اینکه توقع دارم برخوردم‌مثلا با دوستم هرجوریه اونم با من اینطوری باشه

راحتم بزاره بهم گیر نده همه چیو نخوام بهش مو ب مو بگم

اگ چیزیو نمیگم دلم‌نمیخواد حالا یا سیاست یا هر چ

همونقد ک من بااون برخورد دارم اونم با من داشته باشه

من تیر ماهی هستم این مدلیم

میگن تیر ماهی ها اینجوری هستن 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
من تیر ماهی هستم این مدلیممیگن تیر ماهی ها اینجوری هستن

من مردادیم

خصوصیت مردادی ها رو دارم کاملا

مغرور و ...همش دوس داری برتر باشی هی با خودت درگیری