فداش_بشمه_منه مدیر عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 624 عنوان به من میگن تو کاربر اوپرا هستی😂 | مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 41 پست اوپرا کیه؟کی این داستان ها رو میسازه که ما خودمون بی خبریم😂اخه اگه حرف میزنید دلیلشم بگید با سند حرف بزنید جزو خوشگلترینای شهرمونم😍🦋 1404/08/14 | 10:39 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فداش_بشمه_منه مدیر استارتر عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 624 خودت درست کردی داستان رو وگرنه کو اسکرین حرفاشون گمون نکنم یه ذره از ادب اوپرا در وجودت باشه من قشنگ ... تاپیک آخرم هست سرودعشق اینو بهم گفتهبیا اینم یه داستان دیگه جزو خوشگلترینای شهرمونم😍🦋
فداش_بشمه_منه مدیر استارتر عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 624 اوپرا ی کاربر خوب و قدیمیه داستان نمیسازه یعنی چی گفتم دیگران داستان میسازن برای آدم جزو خوشگلترینای شهرمونم😍🦋
نداااخانوم عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 367 تاپیک آخرم هست سرودعشق اینو بهم گفتهبیا اینم یه داستان دیگه سرود عشق که کاربر مادرزنم هستش با کاربری دیگه اش به اسم binamoneshon
دخترتنهاوافسرده عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 778 تو صدرصد توپراک نیستی اون خانم همینجوری واسه اینکه خودش لونره گفت چون با این لحن حرف نمیزنه اوپرا
فداش_بشمه_منه مدیر استارتر عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 624 خب مثلا باشی چی میشه؟؟؟ چیزی نمیشه فقط برام جالبه که با چه منطقی اینو میگن دلیلی ندارن الکی میگن جزو خوشگلترینای شهرمونم😍🦋
فداش_بشمه_منه مدیر استارتر عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 624 تو صدرصد توپراک نیستی اون خانم همینجوری واسه اینکه خودش لونره گفت چون با این لحن حرف نمیزنه اوپرا آها چی بگم والا جزو خوشگلترینای شهرمونم😍🦋
فداش_بشمه_منه مدیر استارتر عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 624 سرود عشق که کاربر مادرزنم هستش با کاربری دیگه اش به اسم binamoneshon منم همینو بهش گفتم اونم بهم گفت تو هم میگن اوپراییشما برای چی بی دلیل به من پریدیمن چه کاربری دیگه ای دارم که خودم خبر ندارم اما شماها میدونید جزو خوشگلترینای شهرمونم😍🦋
فداش_بشمه_منه مدیر استارتر عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 624 کیافک کردن؟ بمنم بعضی کاربرا یمدت میگفتن باکاربرگیلدخت_۷۵ یه نفرید ولی ما دونفریم . والا تاپیک آخرم یه کاربر که خودش میگن فیکه اینو بهم گفت جزو خوشگلترینای شهرمونم😍🦋
نداااخانوم عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 367 منم همینو بهش گفتم اونم بهم گفت تو هم میگن اوپراییشما برای چی بی دلیل به من پریدیمن چه کاربری دیگه ا ... پریدن که کار تو هستش دیدمت توی تاپیک ها حالا هم میخوای بچسبونی خودت رو به اوپرا میخوای بگم اسمشون رو ؟ اول اسمت م داره بگم یا کافیه
فداش_بشمه_منه مدیر استارتر عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 624 پریدن که کار تو هستش دیدمت توی تاپیک ها حالا هم میخوای بچسبونی خودت رو به اوپرا میخوای بگم اسمشون رو ... بگو طلا که پاکه چه منتش به خاکه جزو خوشگلترینای شهرمونم😍🦋
محدثه_1401 عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 27568 اون کاربرمیدونه شما اوپرا نیستی همینطوری گفته چون بااوپرا رابطشون خوب نیست
نداااخانوم عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 367 بگو طلا که پاکه چه منتش به خاکه خیلی پاکی😏 خانوم شیرینی پز انشالله دفعه بعدی نوبت تو هست تاپیک هام رو ببینی اولین نفر فزوعی و مادرزنم رو من لو دادم دفعه بعدی نوبت تو هست
فداش_بشمه_منه مدیر استارتر عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 624 اون کاربرمیدونه شما اوپرا نیستی همینطوری گفته چون بااوپرا رابطشون خوب نیست آهااا پس دعوا دارن جزو خوشگلترینای شهرمونم😍🦋