2777
2789
عنوان

به من میگن تو کاربر اوپرا هستی😂

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 41 پست
پریدن که کار تو هستش دیدمت توی تاپیک ها حالا هم میخوای بچسبونی خودت رو به اوپرا میخوای بگم اسمشون رو ...

حرف دلمو زدی این خانم بالای پونزده تا تاپیکی که شرکت کردم منو پیدا کرده و توهین کرده تازه اونم بی دلیل

یعنی هر دفعه تن و بدن من میلرزه میام کاربریشو میبینم که یوقت تاپیک نزده باشه و فحش داده باشه

تاپیکای خودمم میاد همش مقایسه و توهین و حسادت

دیگه جوابشو نمیدم حیف وقت و انرژیم...

نه فقط با من یه بار دیگه دیدم با دیگران هم همینه

گزارشش بزنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف دلمو زدی این خانم بالای پونزده تا تاپیکی که شرکت کردم منو پیدا کرده و توهین کرده تازه اونم بی دل ...

چه فضولی تو هردقیقه میای تو تاپیک هام حقته تن و بدنت بلرزه😂اخه کی به تو کار داره 

جزو خوشگلترینای شهرمونم😍🦋

خودت درست کردی داستان رو وگرنه کو اسکرین حرفاشون گمون نکنم یه ذره از ادب اوپرا در وجودت باشه من قشنگ ...

ادب اوپرا؟

بی ادب تر از اون تو این سایت ندیدم.البته همه میدونن تو فیکشی هرجا اسمش بیاد سریع میری ازش دفاع میکنی

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
هرکی بهت گفت اوپرا هستی خیلی محکم قبول نکن چون کاربر پر حاشیه ایه به کاربرا حمله میکنه دروغم زیاد می ...

جدی میگی؟ الان یه سری ها گفتن بسیار باادبه تو داری اینو میگی

واقعا گیج شدم و کنجکاااو

جزو خوشگلترینای شهرمونم😍🦋

جدی میگی؟ الان یه سری ها گفتن بسیار باادبه تو داری اینو میگیواقعا گیج شدم و کنجکاااو

منکه ادب ندیدم ازش خیلی سعی میکنه رسمی صحبت کنه ولی هرجا دیدمش یقه ی یکیو گرفته چسبونده به دیوار و داره ازش اعتراف میگیره اینایی که ازش تعریف میکنن دار و دسته ی خودشن وگرنه خیلیا باهاش مشکل دارن خیلیا رو اذیت کرده

با گناه حالمون خوب نمیشه

ادب اوپرا؟بی ادب تر از اون تو این سایت ندیدم.البته همه میدونن تو فیکشی هرجا اسمش بیاد سریع میری ازش ...

من فیک اوپرام؟جالبه یکی با ادب خطاب بشه بقیه میشن فیکش چند روز پیش هم به یه کاربر دیگه میگفتید

@niniyar‍  لطفا آی پی من و خانوم @اوپرا‍  رو چک کنید تا این کاربر بهش ثابت بشه هستم یا نیستم