2777
2789
عنوان

سلام حالتون چطوره در چه حالین 💫🌱🤍❤️🫶

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 32 پست
نسکافه رو خوردم کارای امروزم رو نوشتم شروع کنم

چه خوب سلامتی و دل خوش شروع کنی و تموم کنی

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

خدا رو شکر....صبح پسرمو فرستادم مدرسه خونه رو مرتب کردم ناهارمو اماده کردم گذاشتم دم بکشه الان دارم دخترمو میخوابونم وقتی خوابید برم حیاط به سبزی هام سر بزنم هوا هم آفتابیه یه هوایی تازه کنم

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حال خوردن صبحانه 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

خدا رو شکر....صبح پسرمو فرستادم مدرسه خونه رو مرتب کردم ناهارمو اماده کردم گذاشتم دم بکشه الان دارم ...

الهی عزیزم

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

در حال خوردن صبحانه

نوش جان

سرکارم . سردمه

کارامو انجام دادم ...  دوست ندارم اینجا باشم ..‌. برا خودم اثر بخشی ندارم

دلم کار مفید میخواد که حالمو خوب کنه ولی حیف نیست 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

سرکارم . سردمهکارامو انجام دادم ... دوست ندارم اینجا باشم ..‌. برا خودم اثر بخشی ندارمدلم کار مفید ...

کارت سبکه ؟

کارت سبکه ؟

آره به نسبت بقیه و البته من مسئولیتم بیشتره و اینکه کارامو زودتر انجام میدم که بعضی روزا کارام کمتره

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

آره به نسبت بقیه و البته من مسئولیتم بیشتره و اینکه کارامو زودتر انجام میدم که بعضی روزا کارام کمتره

خب چرا اثر بخش نیس

خونه مرتب کردم ناهارم آمادس الانم میخوام برم ی دوش بگیرم ظهر میرم ترمیم ناخن

الان ناخنات قشنگیه ؟

خب چرا اثر بخش نیس

چون علاقه ندارم و شاد نیست 

دوست دارم با بچه ها کار کنم و چیزی یاد بگیرن ولی اینجا معلول هستن و بالای ۱۴ .‌.‌‌. همشون بزرگن 

چون علاقه ندارم و شاد نیست دوست دارم با بچه ها کار کنم و چیزی یاد بگیرن ولی اینجا معلول هستن و بالای ...

نگو اینجوری 😔