2777
2789

خلاصه هرچی می‌خواین بگین 🫶

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوبم خداراشکر،داشتم خونه تمییزمیکردم

خسته نباشی 

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

سر درد عجیبی دارم نمیتونم صبحانه بخورم

عه، بهتر باشی عزیزم 

سلام گلم خداروشکر خوبیم دیشب تاساعت۲ونیم چندمدل غذا پختم خونمم تمیز الان دخترم بازی میکنه منم توگوشی پاشم ی لقمه صبونه لخورم بزنیم ب دل بیرون.

خخخخخ

خدایاشکرت

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خودتون چی خوبین؟چه کارامیکنین؟

قربونت برم مرسی از احوال پرسی 

منم خوبم شکر خدا 

هیچ نشستم فعلا تو گوشی حوصلم سررفته گفتم یه تاپیک بزنم ببینم بقیه چکار میکنن

سلام گلم خداروشکر خوبیم دیشب تاساعت۲ونیم چندمدل غذا پختم خونمم تمیز الان دخترم بازی میکنه منم توگوشی ...

خداروشکر حالتون خوبه

خسته نباشی 

خداروشکر حالتون خوبهخسته نباشی

عزیزدلی قربونتون برم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون