2777
2789
عنوان

کادو خونه نویی😊

269 بازدید | 23 پست

اینو نوشتم که دیگه یادم نره به کسی محبت بیخود نکنم حتی اکه عزیزترینم باشه

بعد از چند سال پارسال اومدیم خونه خودمون،من هربار سر خونه جدید هر کسی که رفتم بهترینا رو خریدم و خب احترامه 

تو این یکسال دستشون درد نکنه بجز مادرم و یکی از خواهرام و برادرم هیچکس نشد یه تیکه ظرف دستش بگیره ،نکفتم چیز گرون حتی یک تیکه بلور بی ارزش حداقل ،حالبه این مدت خونه هرکس رفتم بهترین کادو ها رو بردن (مثلا خواهرم واسه فامیل شوهرش که غریبه بود هواپز۱۵میلیونی برده بود)

من واسه دوتا از‌خونه هاش کادو برم ،اومد خونم با شوهر‌و بچه وسه روز‌موندن یه تیکه وسیله دستش نگرفت جلو شوهرم خجالت زده نشم،داداشم کوچیکم باز با زن و بچه  اومد یه بسته شکلات دستش گرفته بود با اینکه من هرچندماه که میریم پشت ماشین پره از سوغاتی‌براشون ،پشت دستمو داغ کردم که دیگه بخام چیزی ببرم چند وقت دیگه خواهرزاده ام میره خونه خودش واسش جاروبرقی خریده بود شوهرم به عنوان کادو ،گفتم وقتی مادرش اینجوریه من دیگه هیچی نمیبرم ،نکید توقع نداشته باش توقع داشتم واقعا 

۱۰ساله ازدواج کردم تو هرمناسبی بهشون بهترین کادو ها رو دادم،احترام کذاشتم 

حالا جالبه میدونم واسه پسرش کادو نبرم خودشو جر‌میده که کادو نیاوردین براش😊😊😊😊 

همکارا و دوستامون اومدن خونمون هفت پشت غریبه چقدر خوشحال شدن برامون و کادوسنکین اورده بودن  بنده خداها ،با اینکه تو دوستی طرف حتی نمیدونه کادوش جبران میشه یا نه سنگ تموم گذاشته بودن ،اخه بعد از یه ورشکستگی بزرگ بزور خودمونو جمع کردیم و خونه خریدیم خیلی رفتاراشون برام جالب بود (اولین خونمونه)

احتمالا شما بزرگ خانواده ای و توقع بیجا دارن ازت

کلا هر بچه ای تو خانواده بیشتر کمک میکنه کمتر دیده میشع همیشع اونی مشکلاش بیشتره پدر مادر و خانواده بیشتر هواش دارن 

منم تازه زلیمان کردم و بجز خامواده شوهرم اوردن خانواده خودم هنوز هیچی نیاوردن فکر نمیکمم چیز خاصی بیارن 

ادم تورو همسزش شرمنده میشه خداییش🤭

من برای زایماناش بردم هرسری جشن گرفتن

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

خونتون مبارک باشه انشاءالله همیشه پربرکت و شادی باشه واستون برای منم دعا کن بخرم 

و اینکه تا بوده همین بوده ما هم همینطور به هر کی خوبی کردیم دستمون نمک نداشت منم هر چی کمک کردن و خوبی کردن رو بوسیدم گذاشتم کنار 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا شما بزرگ خانواده ای و توقع بیجا دارن ازتکلا هر بچه ای تو خانواده بیشتر کمک میکنه کمتر دیده م ...

خودت به جای اونا بده چاره چیه

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

خیلی ناراحت شدم ولی باز میگم خوب شد شناختمشون ،کسی که احترام نذاره منم دیگه نمیذارم 

یادمه واسه خونه اولی همین خواهرم یه ست چای خوری گرفته بودم تو اوج ورشکستکی‌شوهرم، چقدر بنده خدا شوهرم به این در و اون در زد که دست خالی نریم ،گرونم گرفتم  همون روز چپ میومد راست میومد که جرا کریستال نگرفتین برام؟؟😂

خونه بعدی که رفت براش جاشمعی برنزی گرفتم باز الان دیدم مثل همون چهار و خرده ایه 

خب شما دست و دلبازی و دوست داری اینطوری باشی ولی اونا حسابگر هستن و دوست ندارن با چیزای سنگین جبران کنن وقتی هم می‌بینند شما دقت نمیکنی و بی توجه به اونا هر بار بهترینارو هدیه میدی فک میکنن برات مهم نیست پس خودتم مقصری چون قطعا تا الان چیز خاصی ازشون هدیه نگرفتی ولی هر بار سنگ تموم گذاشتی و بد عادتشون کردی

بنظرم با توجه به چیزی که از خانوادت گفتی دیگه اگر چیزی میدی نباید توقع جبران داشته باشی 

خواهرتون واسه خانواده همسرش میتونه خرج کنه ولی واسه خانواده خودش قطعا محدودیت داره بنظرم قابل قیاس نبود

خیلی ناراحت شدم ولی باز میگم خوب شد شناختمشون ،کسی که احترام نذاره منم دیگه نمیذارم یادمه واسه خونه ...

متاسفانه توقعات بعضیا تمومی نداره😏

سر تا پاشونو طلا بگیری بازم میگن کمه شما باید به دل خودت نگاه کنی

احتمالا شما بزرگ خانواده ای و توقع بیجا دارن ازتکلا هر بچه ای تو خانواده بیشتر کمک میکنه کمتر دیده م ...

نه برعکس بچه یکی مونده به اخرم

اینایی که کفتم همشون بزرگترن 

من مشکلاتم از همشون بیشتر بوده  ولی خب انقدر برام مهم بودن و اهمیت داشتن که تو اوج نداری دلم نمیخاست دست خالی برم ،شوهرمم بنده خدا خیلی دست و دلبازه سواستفاده میکنن خیلی وقتا 

خب شما دست و دلبازی و دوست داری اینطوری باشی ولی اونا حسابگر هستن و دوست ندارن با چیزای سنگین جبران ...

من خودم سنگین کادو دادم ولی واقعا توقع کادو سنگین نداشتم 

گفتمبالا هم ، یه دست بلور‌ هم میوردن حداقل به شوهرم میگفتم  یچیزی اوردن براشون مهم بود،نه یه تیکه شکلات که خودم سالی جندبار که بهشون سرمیزنم چهارتا چهارتا میبرم 

خونه غریبه هم میری یه تیکه شکلاته ادم دستشه دیگه  

نه اینکه مسافر تایلند باشی،یک هفته بیای(بار چندمشونه)با شوهر و بچه  یه تیکه دستت نگیری که اقا بعد چندسال خونه خریدی مبارکه،یعنی وضعیت مالیشون هم خوبه 

اره شدیدا خودش و شوهرش خسیس و حسابگرن 

من خودم سنگین کادو دادم ولی واقعا توقع کادو سنگین نداشتم گفتمبالا هم ، یه دست بلور‌ هم میوردن حداقل ...

میگم که گل قشنگم رفتار شما همیشه طوری بوده که فکر میکردن هر رفتاری کنن براتون مهم نیست 

برا بقیه هم دلی کادو نمیبرن چون تو رودرواسی مجبورن میبرن اگر اخلاق بقیه هم مث شما باشه دیگه نمیبرن🙂

خودتم مقصری اینو قبول کن

میگم که گل قشنگم رفتار شما همیشه طوری بوده که فکر میکردن هر رفتاری کنن براتون مهم نیست برا بقیه هم د ...

اره مقصرم  

اینم کذاشتم اینجا بعضی وقتا ببینم یادم بیاد دیکه قدمی براشون برندارم