2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهل یا چهل و پنج

چهل و پنج،تو همین سایت سرچ کن نتایج روبخون

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
تو چهره ای ازش دیدی ؟

تو صورت همسرم دیدم

قبلنا تو خونه حسشون می‌کردم

صدای پا و تکون خوردن لوسترا بی دلیل و صدای افتادن وسایل طبقه بالا خونمون دوبلکسه ‌…

پسرم خیلی زیاد دیده حتی تو چهره منم دیده

توام تعریف کن من خیلی خسته بودم خوابیدم تو اتاق و البته اگ بگم تو اتاقمون چندباری حضورشونو حس کردم ش ...

من با صدای دویدن بلند بیدار شدم و در اتاق باز بود تختم به صورت درازا به سمت دره یعنی در ک بازه رو به بغلای تختته نه بالا و پایینش و من فقط با صدای دودین چشمامو باز کردم  روبروی در به سمت خروجی دیدمش

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

ببین درسته اصلا حق ندارن فیزیکی برخورد کنن ولی بقدری حس سنگینی دارن ک نه میتونی حرکت کنی ن حرف بزنی ...

وااااااییییییییی 

همینجوری بود 

دراز کشیده بودم به بغل بعد حس کردم یکی داره با کشیدن پاهاش راه می‌ره خودمم تنها بودم خونه بعد صداش اومد سمت اتاقم ترسیدم برنگشتم کامل پشت سرمو ببینم خودمو زدم به خواب بعد هرچی که بود پتو رو زد بالا کنارم دراز کشید که هیچ پتو کشید روش بعد حتی نمی‌تونستم بگم بسم الله بدنم که کلا قفل بود

خیلی ترسیدم یکم بعدش بدنم بدنم آزاد شد به سختبییی گفتم بسم الله ولی تا چند ساعت بدن درد بودم کلا 

گذاشتم پای بختک و فلج خواب ولی حسش کردم واقعا توهم نبود 

وااااااییییییییی همینجوری بود دراز کشیدم بودم به بغل بعد حس کردم یکی داره با کشیدن پاهاش راه می‌ره خ ...

اصلا همین بختک رو بیخودی علمیش کردن،در واقع همون سنگینی و حضور اجنه س

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
من با صدای دویدن بلند بیدار شدم و در اتاق باز بود تختم به صورت درازا به سمت دره یعنی در ک بازه رو به ...

بعد دیدم بقران قسم دونه به دونش راسته دریغ از ذره ای اغراق 

یه سیاهی قد بلند و عریض مثل چادر سیاه بلند داشت میدویید و هی چشمامو باز بسته کردم ک دارم اشتباه میکنم دیدم نه دارم میبینمش اومدم ایت الکرسی بخونم یا بدوم دیدم هم زبونم قادر ب بیان کلمه ای نیست نه درونی میتونم بخونم نه حرکتی 

بعد دیدم بقران قسم دونه به دونش راسته دریغ از ذره ای اغراق یه سیاهی قد بلند و عریض مثل چادر سیاه بلن ...

بعد بقدری وحشت زده شدم ک خداشاهده با تمام قوا ک نمیدونم چحجوری بیانش کنم مشت زدم به تشک تخت به زور گفتم بسم الله الرحمن الرحیم و ایت الکرسی رو شروع کردم هم سنگینی رفت هم سیاهی

وااااااییییییییی همینجوری بود دراز کشیده بودم به بغل بعد حس کردم یکی داره با کشیدن پاهاش راه می‌ره خ ...

نه توهم نیست اخه فقط یه بارم نشدم خیلی شدم منم ب بغل بودم 

ولی این بار اولمک نبوده هر بار متفاوت یدم 

میفهمم چی میگی من حداقل ندیدم چون کامل برنگشتم ببینم از ترس زیاد

فک کنم اگرم میخاستی اون سنگینی اجازه حرکت نمیداد 

ببین من کلی تحقیق کردم دیدم هرکی جنی دیده به شکل همون سیاهی بوده ک من دیدم نه سمی نه قیافه ی وحشتناکی هیچی