2777
2789
عنوان

باردارم حالت تهوم از نه هفتگی شروع شدع به جنسیت ربط داره

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 59 پست
علائمت چی بود

مثلاً خیلی حالت تهوع داشتم هیچی نمی‌خوردم و نمی‌خورم همین الآنم میگفتن کسی که خیلی حالت تهوع و ویار داره پسره

و اینکه اصلا زیاد شیرینی هوس نمی‌کردم و این آخرا بیشتر ترش می‌خوردم

و  پوست گردنم تیره شد بدنم تیره شد باز بهم گفتن زشت شدی دختره کلا درگیر بودیم با اینا 😂😂

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائمت چیا بود جز حالت تهوع

ببین قشنگ تو صورت متوجه میشی که پوستت تیره میشه یا روشن تر اکثرا سر حاملگی دختر باید لک داشته باشه صورتت

و اینکه غذا بیشتر ترشی دوست داری یا شیرینی اینکه سنگین میشی یا نه منظورم برای بلند شدن از جا و انجام دادن کارا هست تنبلیت میشه یا نه

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مثلاً خیلی حالت تهوع داشتم هیچی نمی‌خوردم و نمی‌خورم همین الآنم میگفتن کسی که خیلی حالت تهوع و ویار ...

چه جااالب 🥰🥰😘😘❤️

من تهوع نداررم ولی اصلا اشتها ندارم ترش و شیرینم هیچی دلم نمیخاااد به طور شدید 

فقط پرتقال هوس کرده بودم 

پوستمم نرم شده و سفید 

پاهام یخه یخه 

من خوندم هم علائم دختر و دارم هم پسر 

ایشالا که سالم باشه ببینیم چی میشه😂😂🥺😂❤️

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

ببین قشنگ تو صورت متوجه میشی که پوستت تیره میشه یا روشن تر اکثرا سر حاملگی دختر باید لک داشته باشه ص ...

من نو بلند شدن سنگین شدم با اینکه تازه دوازده هفتم 

پوستمم به احساس خودم سفید شده و صاف جوشامم کم شده 

بنظرت چیه

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

صورتم صافه صاف ولی موقع بلند شدن بخاطر کمر درد بزور پا میشم

اسی عکس ان تی داری بزاار

ن ان تی باید امروز میرفتم نشد تا شنبه برم ولی مال ۹ هفتگیمو دارم

بزااار اگه اوند منم میزاررم 

خودم تاپیک زدم گذاشتم ولی نیومد

چقد عوجولوو🥺😍😍😍😂😘❤️

ایشالا سلام و سلامت بیاد بغلت عزیزم 😘😘😘😍😍💚🌺🤲🤲