2777
2789
عنوان

بنظرتون میشه تا ابد مجرد موند

151 بازدید | 22 پست

۲۵ سالمه که تقریبا شش ساله خونه بابامم و نزدیک یک ساله که جدا شدم واسم خواستگار میاد ولی من بخاطر دخترم همه رو رد میکنم و به هیچ عنوان قصد ازدواج ندارم 

همه بهم میگن تا کی میخوای مجرد بمونی وخسته میشی و.....

دخترمم یک سال دیگه باهامه 

هفت سالگی به بعد حضانتش با باباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از زندگی مجدد کنار به مرد میترسم

هعی خواهر خدا کمکت کنه نمیتونی تا ابد مجرد بمونی افسرده میشی

یه دختر که سعی میکنه قوی باشه💙💎من آدم جدیدیم🖤به تاپیک های سم قبلیم توجه نکنید🤪🥴برای هم خوب بخوایم💚

من خودم طلاق گرفتم ولی من پسر داشتم ،تو دختر داری ،دختر حساستر ،بیشتر از پسر مراقبت و توجه میخواد...من جات باشم تا وقتی حضانتش بامنه ،فقط به دخترم میرسم ،بعدش حالا مورد خوب بود ازدواج ..

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

نمیشه الان داغی نمی‌فهمی

سنتم کمه البته نمیگم الان ازدواج کن هر موقع دوست داشتی کن 

ولی تنهایی اصلا خوب نیست 

هیچ انسانی نمیتونه تنهایی تحمل کنه مگ سنگ باشه 

تو شاید بتونی تا ده سال اینده زندگی کنی ولی دخترت بزرگ میشه اونم ازدواج می‌کنه میره تو تنها میمونی هر روز با دیوار های خونه حتی سرکار هم بری وقتی برمیگردی کسی منتظر تو داخل خونه نیست

خب تو تازه یه دونه بچه داری

شانس داری دوباره ازدواج کنی با ادم بهتر و دوباره بچه دار شی :)

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
تنهامیشی شوهرخوب واست اومدازدواج کن

چند وقت پیش با یکی آشنا شدم قرار خواستگاری اینا که گذاشتیم تحقیق کردیم فهمیدیم متاهله از اون موقع ترسم بیشتر شده و دیگه به هیچ عنوان به ازدواج فکر نمیکنم 

چند وقت پیش با یکی آشنا شدم قرار خواستگاری اینا که گذاشتیم تحقیق کردیم فهمیدیم متاهله از اون موقع تر ...

تحقیق مهمه،آشناباشه بهتره،منم مثل شمابودم پسردارم،ازدواج دومم پسرعموم اومدخواستگاری 

😏B
نمیشه الان داغی نمی‌فهمیسنتم کمه البته نمیگم الان ازدواج کن هر موقع دوست داشتی کن ولی تنهایی اصلا خو ...

دو دختر دارم دختر بزرگم نه سالشه وبا باباشه حضانتش تا هفت سال با من بوده

دختر کوچیکمم ۶ سالشه و اینم حضانتش تا هفت ساله با منه