2777
2789
عنوان

هم اتاقیم هیچی نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 47 پست

سعی نکن باهاش ارتباط بگیری 

فکر کن اون اونجا حضور نداره و راحت باش

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

سعی نکن باهاش ارتباط بگیری فکر کن اون اونجا حضور نداره و راحت باش

اره دقیقا همین کارو دارم میکنم آخه من خودمم درونگرام نه در این حدی که به طرف بی احترامی کنم حتی سلام ندم

حتی اگه گذشته رو هم پاک کنی بازم رد باریک زخم می مونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته تو خوابگاه با اینطور ادمی بیفتی

نه اتفاقا خوبه کاری به کار هم ندارین 

از دیدگاه یه درونگرا بگم همچین هم اتاقی برای من بهتره هر کس سرش به کار خودشه 

آدم غیر اجتماعی نیستم ولی ترجیح میدم خیلی صمیمی نشم با کسی که نمیشناسم و هم اتاقی دلیلی نمی بینم 

اره دقیقا همین کارو دارم میکنم آخه من خودمم درونگرام نه در این حدی که به طرف بی احترامی کنم حتی سلام ...

بیخیالش، تصور کن تنهایی و لذت ببر ❤️ 

حالا اینکه میگی خوبه توی خوابگاه ما چند نفر هستن درو محکم میکوبن، پاهاشون رو می‌کشن رو زمین، با صدای بلند ریلز میبینن، دمپایی دستشویی رو خیس می‌کنن و..

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

نه اتفاقا خوبه کاری به کار هم ندارین از دیدگاه یه درونگرا بگم همچین هم اتاقی برای من بهتره هر کس سرش ...

اتفاقا از جهتی آدم اذیت میشه آنقدر که معذب میشه 

بیخیالش، تصور کن تنهایی و لذت ببر ❤️ حالا اینکه میگی خوبه توی خوابگاه ما چند نفر هستن درو محکم میکوب ...

مرسی عزیزم 

میفهمم چی میگین اصلا نمیشه نزدیکش شد والا

افرین که دختر عاقل و فهمیده ای هستین موفق باشین .  اگه کارای غیر عادیش ، زیاد بود حتما مادر و... رو دیدین در جریان بذار ولی بهشون بسپار که نگن، شما گفتین و یا به سرپرست خوابگاه بگو که به خونواده اش اطلاع بدن در صورت لزوم و ادامه دار بودن رفتار غیرعادی. میبینی خدای نکرده موضوعی درگیرش کرده و از خونواده به دور و خدای نکرده یه اتفاقی براش میفته.