من فقط با یه دختر هم اتاقیم از وقتی اومده فقط من پیش قدم شدم سلام اینا دادم و الان دیگ اصلا باهم حرف نمیزنیم حتی در حد سلام هیچی نمیخوره تو یخچال هم یه قابلمه خالی گذاشته و چند بطری آب همش تو تختشه و با گوشی منم بخاطرش معذب میشم تو اتاق واقعا نمیدونم چیکار کنم حتی آب میخورم صدای خوردن ابم توی اتاق اکو میشه آنقدر که سکوته
حتی اگه گذشته رو هم پاک کنی بازم رد باریک زخم می مونه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره دقیقا همین کارو دارم میکنم آخه من خودمم درونگرام نه در این حدی که به طرف بی احترامی کنم حتی سلام ...
بیخیالش، تصور کن تنهایی و لذت ببر ❤️
حالا اینکه میگی خوبه توی خوابگاه ما چند نفر هستن درو محکم میکوبن، پاهاشون رو میکشن رو زمین، با صدای بلند ریلز میبینن، دمپایی دستشویی رو خیس میکنن و..
نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه. (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))
افرین که دختر عاقل و فهمیده ای هستین موفق باشین . اگه کارای غیر عادیش ، زیاد بود حتما مادر و... رو دیدین در جریان بذار ولی بهشون بسپار که نگن، شما گفتین و یا به سرپرست خوابگاه بگو که به خونواده اش اطلاع بدن در صورت لزوم و ادامه دار بودن رفتار غیرعادی. میبینی خدای نکرده موضوعی درگیرش کرده و از خونواده به دور و خدای نکرده یه اتفاقی براش میفته.