2777
2789
عنوان

هم اتاقیم هیچی نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 47 پست

دیگه باید به همچین سبک زندگی عادت کنید.  هر چیزی خواستی بخوری نهایتش بهش تعارف کن و یه مقدار بهش بده و بعد برو با خیال راحت بخور. تو که قرار نیست پرستارش باشی هر ادمی خودش باید مراقب خورد و خوراک خودش باشه

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

آخه من سعی کردم ارتباط بگیرم باهاش اصلا یه جوریه

میدونم چی میگی ، مثلا ی خوراکی چیزی که برای خودت هست برای اونم بیار و بعد باهاش در مورد این موضوع صحبت کن

اگر ام حرفی نزد باز و نشد ، یا کلا نادیده اش بگیر یا اتاق تو عوض کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم چی میگی ، مثلا ی خوراکی چیزی که برای خودت هست برای اونم بیار و بعد باهاش در مورد این موضوع صح ...

چند بار تعارف کردم  اتقاقا فقط میگه ممنون نمیخورم 

حتی اگه گذشته رو هم پاک کنی بازم رد باریک زخم می مونه
نه. وضعیت مالیمون هر دو خوبه چون خوابگاه گرونیه

بعضیا کلا اخلاقشون اینه انگار با هوا زنده هستن هیچی نمیخورن بقیه هم معذب میشن نمیتونن چیزی بخورن 

ما با عموی شوهرم رفتیم سفر،زنش از ایناست که با یه لقمه نون خالی سیر می مونه،اون نمی‌خورد منم یه جور میشدم نمی‌تونستم راحت غذا اینا بخورم 

ولی تو قراره با این آدم یه جورایی زندگی کنی مدت ها،اهمیت نده بنظرم 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
چند بار تعارف کردم اتقاقا فقط میگه ممنون نمیخورم

خب اخرین راهی که بهت پیشنهاد میکنم اینه تو ی موقعیت خوب بگی فلانی میخواستم در مورد این موضوع باهات صحبت کنم ببینم تو با من مشکلی داری که انقدر ساکتی ؟ چیزی شده ؟ بگو من دارم اذیت میشم

یا تو برو از اتاق یا من

بعضیا کلا اخلاقشون اینه انگار با هوا زنده هستن هیچی نمیخورن بقیه هم معذب میشن نمیتونن چیزی بخورن ما ...

اره واقعا من خودم ۲۴ ساعتی حداقل یه چی میخورم

عزیزم، هر کدوم از یه خونواده و فرهنگ  و دنیا و...متفاوت پیش هم اومدین. حتما یه موضوعی هم باید باشه که اینطور رفتار میکنه. بنظرم اگه تو خوابگاه غذا درست میکنین یه دو سه بار واسه خودت غذا درست کردی، واسه اونم برحسب مهربون بودنت و  احسان و یا....بده. اگه واقعا اینطور ادامه دار باشه حتما مشکلاتی داره کع سعی بکن جو رو عوض بکن در حد خودت نه بیشتر، ببین دردش چیه و بتونی راهنمایی خوب بکن بالطبع اونم بوقتش، تلافی میکنه هر چند شما برحسب انسان بودنت، وظیفه تو رو بجا اوردی و مطمئنا بازخورد مثتبتشو تو زندگی  میبینی. 

عزیزم، هر کدوم از یه خونواده و فرهنگ و دنیا و...متفاوت پیش هم اومدین. حتما یه موضوعی هم باید باشه ک ...

میفهمم چی میگین اصلا نمیشه نزدیکش شد والا