2777
2789
عنوان

خسته شدم واقعا دیگه نمیکشم زندگی رو

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 18 پست
من اشتباه کردم شماره دادم قبول دارم ولی خب ساده بودم دیدم خواهر شوهرم به من اعتماد کرده نگو از من اح ...

خب دیگه اون از تو انتظار نداشته این کارو بکنی 

مطمئن باش به آرزوهات میرسی الان زندگی تو آرزوی خیلی هاست خداروشکر همسرت هم آدم بدی نیست یکم اخلاقای خاص داره که همه اینجورین 

من یه شب بیکار بودم کل تاپیکات رو خوندم متوجه شدم چقد ناراحتی که زود ازدواج کردی و درس نخوندی و شاغل نشدی ولی بخدا من آرزوم بود زود ازدواج میکردم حتی قبل دانشگاه الان پسرم چهار سالشه من حوصله ندارم دیگه😅تازه باید یکی دیگه هم بیارم ولی تو خداروشکر زودم بچه آوردی قدر زندگیتو بدون

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
خب دیگه اون از تو انتظار نداشته این کارو بکنی مطمئن باش به آرزوهات میرسی الان زندگی تو آرزوی خیلی ها ...

هعیی  از زندگیم کامل خبر نداری فکر میکنی خوبه فکر میکنی شوهرم خوبه ولی اونم خیلی اذیت میکنه منو 

تو زندگی اول درس مهمه آدم درس بخونه شاغل بشه ازدواجم میکنه بچه ام میاره زندگی موفقی داره ولی وقتی درس نخونی یه حس پوچی داری البته بعضیا اینجوری نیستن ولی من حس پوچی دارم حس اینکه تمام کارم اینه بشینم پیاز  پوست بگیرم غذا درست کنم؟ بیام لباس بشورم آفتاب کنم اتو کنم خونه جارو بزنم ظرف بشورم بچمو تمیز کنم و هر روز هر روز این  چرخه تکرار شه ولی تو معلمی شان و ارزشی داره واسه خودت هم تو خونه هم تو اجتماع 

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعیی از زندگیم کامل خبر نداری فکر میکنی خوبه فکر میکنی شوهرم خوبه ولی اونم خیلی اذیت میکنه منو تو ز ...

انشالله شما هم شاغل میشی نگران نباش وقت زیاده 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده