صبح امروز به همسرم زنگ زدند چون دستش بند بود بهم گفت بذار رو بلند گو منم شنیدم. گفت،آقای ....صندوق امانات که دارید به حسابتان پول بریزید تا هزینه هاشو برداریم،در حد 600هزارتومان، منم خبر نداشتم. بعدش ازش پرسیدم طفره رفت حرف دیگه پیش کشید چون چشمش عفونت کرده دیگه فعلا گیر ندادم. به نظرتون در صندوق چی داره؟الانشم کلی قسط داریم تا جایی که زندگیمون بسختی میگذره
من ساده صاف و صادق افتادم گیر یه بی آبرو ،حالا خودم حقوق دارم و گزنه یه ریال بهم پول نمیداد
عزمزمه درکت میکنم منم خیلی زن خوب و زندگی کنی هستم ولی اون هفت خط و عوضب بدبختی من اینجاست که من نمیزاره برم سرکار اصلا خیلی تلاشگر م خودشم به سختی یه مقدار ناچیز بهم میده که اصلا نمیشه باهاش خرید کرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یک ریال از پولت رو خرج خونه نکن فقط برای خودت طلا بگیر پسنداز کن تو خرج خودت و خونه میکنی اونم پسندا ...
نمیتونم خرج نکنم ،بی حیای تمام عیاره ،حامی هم ندارم بچه هم ندارم،اون یه دختر داره پشیمون نیست اما خرجی میده بهش، خونه خریدم همون دوسال اول زندگی با کمک مادر لعنتیش زد به اسم خودش،از اون زمان حقوقمو دست نمیدم اما مجبورم خرج بکنم تو خونه
آره بابا مردک شناسنامه شو اونجا گذاشته بود بعد گفته بود گم شده المثنی هم داشت یه بچه از زن صیغه ای د ...
😵💫😑😑😑 حتما اسم بچه جدیده تو شناسنامه بوده اما اگر شناسنامه هم المثنی بگیری فکرکنم باز هم همون اطلاعات رو وارد شناسنامه جدید میکنن خانم چه جوری متوجه این موضوع نشده ینی یه بار هم شناسنامه شوهرشو باز نکرده بوده؟