2777
2789
عنوان

از صندوق امانات بانک سپه به همسرم زنگ زدند

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 85 پست
من ساده صاف و صادق افتادم گیر یه بی آبرو ،حالا خودم حقوق دارم و گزنه یه ریال بهم پول نمیداد

عزمزمه درکت میکنم منم خیلی زن خوب و زندگی کنی هستم ولی اون هفت خط و عوضب بدبختی من اینجاست که من نمیزاره برم سرکار اصلا خیلی تلاشگر م خودشم به سختی یه مقدار ناچیز بهم میده که اصلا نمیشه باهاش خرید کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ساده صاف و صادق افتادم گیر یه بی آبرو ،حالا خودم حقوق دارم و گزنه یه ریال بهم پول نمیداد

یک ریال از پولت رو خرج خونه نکن 

فقط برای خودت طلا بگیر پسنداز کن 

تو خرج خودت و خونه میکنی اونم پسنداز میکنه

عزمزمه درکت میکنم منم خیلی زن خوب و زندگی کنی هستم ولی اون هفت خط و عوضب بدبختی من اینجاست که من نمی ...

اصلا قیمت ها نسبت به پارسال سه چهار برابر شدن 

واقعا با پول زیادم نمیشه خرید کرد 

بارانی پارسال ۱/۵۰۰ بود امسال شده ۵ میلیون 

دیگه چقدر از مرد پول بگیری بتونی خرید کنی تازه اشم درامد مردم کم شده نیست که بخواد بده که بخوای بری خرید

یک ریال از پولت رو خرج خونه نکن فقط برای خودت طلا بگیر پسنداز کن تو خرج خودت و خونه میکنی اونم پسندا ...

نمیتونم خرج نکنم ،بی حیای تمام عیاره ،حامی هم ندارم بچه هم ندارم،اون یه دختر داره پشیمون نیست اما خرجی میده بهش، خونه خریدم همون دوسال اول زندگی با کمک مادر لعنتیش زد به اسم خودش،از اون زمان حقوقمو دست نمی‌دم اما مجبورم خرج بکنم تو خونه

نمیتونم خرج نکنم ،بی حیای تمام عیاره ،حامی هم ندارم بچه هم ندارم،اون یه دختر داره پشیمون نیست اما خر ...

خرج نکن بگو گرونیه پولم تموم شد پول بده 

الکی بگو برنج خرید ولی از قبلی ها استفاده کن 

گفت کو بگو ریختم تو سطل 

تا میتونی دورش بزن 

ولی پولتو خرج نکنغ

آره بابا مردک شناسنامه شو اونجا گذاشته بود بعد گفته بود گم شده المثنی هم داشت یه بچه از زن صیغه ای د ...

😵‍💫😑😑😑 حتما اسم بچه جدیده تو شناسنامه بوده اما اگر شناسنامه هم المثنی بگیری فکرکنم باز هم همون اطلاعات رو وارد شناسنامه جدید میکنن خانم چه جوری متوجه این موضوع نشده ینی یه بار هم شناسنامه شوهرشو باز نکرده بوده؟ 

خرج نکن بگو گرونیه پولم تموم شد پول بده الکی بگو برنج خرید ولی از قبلی ها استفاده کن گفت کو بگو ریخت ...

حساب همه چی رو داره برنج رو یکجا می‌خریم نصف نصف پول میداریم ،