2777
2789
عنوان

جدی جدی چرا مردها باهوش ترن از ما

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 63 پست

هنوز تو بعضی خانواده ها نمیذارن دختر درس بخونه پیشرفت کنه زودی شوهرش میدن خانه داری و بشور بساب و بچه داری کنه

قدیما که تا زنی میخواست دنبال علمی چیزی بره میگفتن جادو گر و هزارتا بلا سرش میاوردن یا اگر کسی چیزی کشف و اختراع میکرد شوهرش یا مردی اونو ازش میدزدید و به اسم خودش ثبت میکرد

بماند که سرمایه گذاری حتی تو ورزش هم برای آقایون بیشتره 

نمیشه گفت چون به زنها بها داده نشده از قدیم الان م 90% زن ها دغدغه شون حسادت فامیل ، لاس زدن ، نیاز ...

چون از بچگی بهشون یاد دادن فقط کار ، زندگی

ولی یه دختر باید سنگ صبور مادرش باشه، کارهای خونه رو یاد بگیره، بچه داری یاد بگیره، داخل مهمونیا کمک دست مامان باشه، درسش هم بخونه، داخل مدرسه هم جلو بره چون دختره

مسئولیت دختر پسرا رو قبل از بزرگسالی بذاری کنار هم، دخترا خیلی بیشتر سختی کشیدن

پسرا اصلا نمیدونن پای دردل نشستن و درد کشیدن و خستگی و نگاه های بقیه و فشار ازدواج چه معنی میده. تهش از خانواده دور میشن و هر غلطی دلشون خواست میکنن اما این دختره دلش رحمه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خانوم نویسنده میگفت من درحال نوشتن کتابم بودم خیلی کند پیش میرفتم ، فقط یک هفته مادرم اومد خونه و تمام مسئولیتها رو صفر تا صد قبول کرد از مدرسه بچه ها و اشپزی و نظافت و لباس و بیرون بردن بچه ها و خوابوندنشون و وقت کذاشتن و .... و من توی اون یک هفته کتابی که یکسال بود درگیرش بودم رو کامل نوشتم 

از این به بعد هر وقت خواستی مردی رو بخاطر پیشرفتش و سریع موفق شدنش تحسین کنی اینو یادت بیاد

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

به اصطلاح برتری هست برای مردا چون موانع ندارن 

توی جامعه مردسالار و خاورمیانه زن هر کاری بخواد بکنه یه آقا بالاسری داره 

اکثرا اگه متأهل باشن خانوما باید خودشون رو وقف همسر و بچه کنن و به موفقیت نمیرسن 

حقوق کمتر نسبت به مردا و توی محل کار، بانک و... مزایای مالی به آقایون بیشتر داده میشه تا خانوما 

عدم عزت نفس خانوما

و خیلی چیزای دیگه

قبول ندارم

اتفاقا یه مطالعه بود که نشون میداد اگر دنیا تابه حال به دست زن ها اداره میشد الان ۴۰درصد جلوتراز اینی بودیم که هستیم

و به نظرم چیزی که برای موفقیت مهم تره تلاش بیشتره

خانما معمولاً به دلیل محدودیت هایی که تا الان داشتن وحس کمالگرایی که از شیوه تربیت شون ناشی میشه استمرار کمتری در تلاش کردن داشتن.

هنوز تو بعضی خانواده ها نمیذارن دختر درس بخونه پیشرفت کنه زودی شوهرش میدن خانه داری و بشور بساب و بچ ...

دقیقا دانشگاه ما زورش میاد برا ورزش بانوان خرج کنه اما برا پسرا سر شش ماه باشگاه جدید زدن که بهشون فشار نیاد

بعد از این همه سال و پیشرفت هنوز که هنوزه خانمای دانشمند و موفق رو جدی‌ نمیگیرن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

هوش تحلیلی آره بیشترناما سواد زندگی و سیاست ندارن ینی خوش هیجانی ضعیف تری نسیت به خانما دارن

کی میگه خانما سیاست ندارن؟!

😂🤣 خانما از قدیم برای سیاست معروف بودن فقط بهشون بها داده نشده

ب دلیل مخالفت اعلام کن

خانمهای زیادی دیدم که مردها به گرد پاشونم نمیرسن توی هوش و ذکاوت و به قدری موفقند که مردها دهنشون باز مونده 

یکی و دوتا هم نیستن

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

یه خانوم نویسنده میگفت من درحال نوشتن کتابم بودم خیلی کند پیش میرفتم ، فقط یک هفته مادرم اومد خونه و ...

👏👏👏👏👏👏

مردا رو میگم‌ندارن

اهان بله

کلا بنطرم هوش و اینها رو نباید جنسیتی کرد

مثل رانندگی اون روز مربیم در اومد گفت اشپزی کار زنونه است، رانندگی مردونه

:/ 

قبول ندارماتفاقا یه مطالعه بود که نشون میداد اگر دنیا تابه حال به دست زن ها اداره میشد الان ۴۰درصد ج ...

جوک خوبی بود 

اخه خودمون که میدونیم زنها همش درگیر چشم و هم چشمی و جاری ، مادرشوهر و... هستند و همینطور یه خانواده رو نمیتونند نگه دارند و فتنه میزارن تو فامیل چه برسه اگه بخوان دنیا رو اداره کنن 😑یه روزه دنیا نابوده میشه 

امشو شووشه لیپک لی لی رونه 

خانمهای زیادی دیدم که مردها به گرد پاشونم نمیرسن توی هوش و ذکاوت و به قدری موفقند که مردها دهنشون با ...

خانوم های زیادی موفق هستند 

ولی من کلی من آقایون چه اون موفق و معروفا شون چ معمولی 

کلا هوش علمی‌شون بیشتره 

امشو شووشه لیپک لی لی رونه