2777
2789
عنوان

جدی جدی چرا مردها باهوش ترن از ما

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 63 پست
خانوم های زیادی موفق هستند ولی من کلی من آقایون چه اون موفق و معروفا شون چ معمولی کلا هوش علمی‌شون ب ...

چون به خانمها میدون داده نشده و خود ما خانمها مردها رو بیشتر قبول داریم چون فکر می‌کنیم جنس مرد از همه لحاظ بهتره حتی توی پزشک ها

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

جوک خوبی بود اخه خودمون که میدونیم زنها همش درگیر چشم و هم چشمی و جاری ، مادرشوهر و... هستند و همینط ...

🌝🌝🌝 ناراحت نشیا ولی از یاران امام زمان(عج) بینشون خانم هم وحود داره

جنسیت اصلا مهم نیست

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون به خانمها میدون داده نشده و خود ما خانمها مردها رو بیشتر قبول داریم چون فکر می‌کنیم جنس مرد از ه ...

دقیقا

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خب دیگه نمیشد که خانوم نباشه

یعنی چی

موفقیت از این بالاتر که بشی جز یاران امام زمان(عج) ؟! بعد نمیشد که خانم نباشه؟!

حرف خنده داری میزنی

جوک خوبی بود اخه خودمون که میدونیم زنها همش درگیر چشم و هم چشمی و جاری ، مادرشوهر و... هستند و همینط ...

آره خب توقعی هم ندارم دیدگاه تو بهتر ازاینی باشه که میگی

معلومه چه زنهایی اطرافت هستن و سطح دغدغه هاشون درچه حد بوده!

امیدوارم تو بزنی رو دست اونا!

چون به خانمها میدون داده نشده و خود ما خانمها مردها رو بیشتر قبول داریم چون فکر می‌کنیم جنس مرد از ه ...

مردا حتی تو کارهای زنونه هم دارن بهتر از خود زنها میشن 

مثل آشپزی ، آرایشگری و...

هم حضوری میتونی ببینی هم تو فضای مجازی 

امشو شووشه لیپک لی لی رونه 

عزیزم شادترین و امن‌ترین و بهترین کشور دنیا برای زندگی یعنی فنلاند بیشتر از ۹۰ درصد اعضای کابینه‌ی دولتش زن هستن

حالا مقایسه کن با کشورایی که دست مرداست که همش تو جنگن و کشتار راه میندازن، نمونه‌اش فاجعه‌ی افغانستانه

این مشخصاتی که شما گفتی دقیقا پدرشوهر و شوهر منم انجام میدن، به شدن خاله‌زنک و حسود و پاپتین

یعنی چیموفقیت از این بالاتر که بشی جز یاران امام زمان(عج) ؟! بعد نمیشد که خانم نباشه؟!حرف خنده داری ...

خدا گفته هم خانوم هم آقا میتونه یار امام زمان باشه 

من میگم هوش علمی مردا بالاتره تو داری از چی میحرفی 

مردا حتی تو کارهای زنونه هم دارن بهتر از خود زنها میشن مثل آشپزی ، آرایشگری و...هم حضوری میتونی ببین ...

خب دیگه این نظر شماست

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

آره خب توقعی هم ندارم دیدگاه تو بهتر ازاینی باشه که میگیمعلومه چه زنهایی اطرافت هستن و سطح دغدغه هاش ...

توقع نداشته باش 

زن های اطراف من هرچی باشن گور باباشون 

تو خودت اگه ده دقیقه تو همین مثلا  نی نی سایت باشی میبینی دغدغه ی خانوما چیه هر چند شاید حضوری نفهمی شون 

ولی دغدغه شون اینه وای اونجام جوش زد وای کرمم تموم شد و...

جالبه بدونین تو اکثر کشورهای دنیا تا همین ۱۰۰ سال پیش اگر زنی ادعایی تو علم و دانش میکرد و جلوی مردا وایمیساد بهش انگ جادوگری میزدن و آتیشش میزدن

با این وضع چه انتظاری دارین خدایی

همیشه به اسم دین زن‌ها رو سرکوب و کنترلگری کردن

توقع نداشته باش زن های اطراف من هرچی باشن گور باباشون تو خودت اگه ده دقیقه تو همین مثلا نی نی سایت ...

به نظرم این کاربری دست یه مرده، این چیزایی که گفتی رسیدگی فردیه که خیلیم خوبه

احتمالا تو هم اصلا با دغدغه‌ی مردها مواجه نشدی والله که از این هم بدترن😂😂

توقع نداشته باش زن های اطراف من هرچی باشن گور باباشون تو خودت اگه ده دقیقه تو همین مثلا نی نی سایت ...

کی با یدونه سیب کل یه باغ سیب رو قضاوت می‌کنه که تو خانمهای نی نی سایت رو معیار همه زنان عالم قراردادی؟

میگم که چون اطرافت همه دغدغه های معمولی داشتن تو فکر می‌کنی همه خانما اینجورین

هرچند توی نی نی سایت هم افراد تحصیل کرده و آگاه خیلی دیدم که نظرات شون واقعا بدردم خورده