2777
2789
عنوان

ی تاپیک دیدم راجع به خرج کردن برای حیوانات

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 81 پست
فقط توی ایران نیست اتریش برای غذا دادن به حیوونا جریمه های بزرگ و سنگین تعیین شده اوکراین و خیلی کشو ...

دقیقا یه کانال بوم گردی بود می گفت تو طبیعت می رید از غذای خودتون به حیوانات ندیدن چون معده حیوان به این غذاها عادت نداره و حتی ممکنه بیماری ومیکروب هایی با این غذاها به حیوانات منتقل کنید

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

استاد اونا هم خودشون رسیدگی میکنن نمیزننشون مث شهرداری بکشنشون ، غذای مخصوص خودشونو بهش میدن برای هم ...

دانشمند مردم اینقد به این سگا غذا میدن که سگ ها از آدما بیشتر شدن توی کوچه ها گله ای حرکت میکنن و برای آدم ها به شدت خطرناکن اگر تعدادشون اینقد بالا نره مجبور نمیشن بکشنشون 

سگ هر دفعه ۷ یا ۸ تا زایمان میکنه بعد وقتی بهشون غذا میدید اینا تعدادشون یکدفعه میشه چند صدتا 

اکوسیستم رو به هم نریزید مجبور نشن زبون بسته ها رو بکشن

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سگ ولگرد نیست چون رسیدگی میکنن عقیم سازی درست و به موقع انجام میدن ن مث شهرداری که میزنه میکشه زبون ...

نخیییییر 

من خودم رفتم از نزدیک دیدم 

مراکز نگهداری اصولی ازشون هم بسیااااار داریم توسط دامپزشک ها مهربون 

شما فقط چشمتون به اخبار شبکه های منو تو و بی بی سیه که میان اراجیف میگن 

درصورتی که در واقعیت اینطوری نیست 

حالا درسته یه چند باری بعضی شهرداری ها خرابکاری کردن و کشتار راه انداختن 

ولی اکثریت اینطوری نیستن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اگه بحث انسانیتهعقل سالم میگه انسان تو این قضیه واجب ترهگربه بدون شامپو هم می‌تونه حمام کنه، بدون جا ...

شما چه میدونی به انسان کمک نمیکنه به انسان هم حتما کمک میکنن مالشونو شاید بخوان بندازن تو جوب به کسی چه اتفاقا میگم درود به شرفشون که حامی حیواناتن 

کاربر اقام 

دقیقا یه کانال بوم گردی بود می گفت تو طبیعت می رید از غذای خودتون به حیوانات ندیدن چون معده حیوان به ...

بله همینطوره 

اکوسیستم رو بهم میزنن با این کار حیوون خودش باید بگرده دنبال غذا 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

عزیزم شما فقط کافیه تو گوگل سرچ کنی Feeding animals in the street feeتا ببینید کشور های اروپایی و آم ...

همون چون خیلی تحقیق کردم. که می دونم

کشورهایی که این قانون رو دارند. کشورهایی هستند که خودشون حیوانات ولگرد رو جمع و غذارسانی می کنند  و عقیم هم می کنند. بهتره دیدتون رو در این‌باره وسیع کنید 

مگه تو ایران هرکس هرچه گفت درسته ؟ که اگه درست بود اینهمه درجا نمی زدیم

دانشمند مردم اینقد به این سگا غذا میدن که سگ ها از آدما بیشتر شدن توی کوچه ها گله ای حرکت میکنن و بر ...

پروفسور باید مراکز عقیم سازی ایجاد بشه با غذا ندادن مشکل حل نمیشه 

کاربر اقام 

خودخواهی اینه که همه چی رو برای خودتون بخواید فقط بخاطر اینکه اسمتون انسانه. درحالیکه اون زبون بسته ...

شما اصلا اصل قضیه رو نفهمیدید

کسی نگفت بزنید سگ و گربه رو بکشید

ولی به این تجارت هم باید خاتمه داد..چرا باید میلیون میلیون ماهانه خرج سگ و گربه کنی وقتی دختر عموت، عمت، خالت یا دایی با همون کمک می‌تونه زندگیش بهتر بشه...کسی هم نگفته گدا پروری کنید ولی کمک به همنوع پسندیده است

غذای معمولی تو خیابون بدی کفایت میکنه، نه اینکه بیاریش تو خونه و میلیون میلیون خرجش کنی و روزانه کلی گوشت گرون بدی به خوردش

شما چه میدونی به انسان کمک نمیکنه به انسان هم حتما کمک میکنن مالشونو شاید بخوان بندازن تو جوب به کسی ...

کارشناس می گفت انقدر مردم به گربه ها و سگ ها غذا دادن هیچ کدوم دیگه دنبال شکار موش نمی رن همه اش دنبال یه غذای راحت هستن و باعث شده انقدر تعداد موش تو شهرها زیاد بشه و برای مهارشون مدام باید از سم استفاده کنیم

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

نخیییییر من خودم رفتم از نزدیک دیدم مراکز نگهداری اصولی ازشون هم بسیااااار داریم توسط دامپزشک ها مهر ...

شما هم برو شبکه خبر ببین ، ببین چندتا ازشون به دست شهرداری کشته شدن فکر میکنید کشتن این ها کارما نداره مث اوندفعه که هر چی جوجه بدبخت بود زنده زنده چال کردن 

کاربر اقام 

پروفسور باید مراکز عقیم سازی ایجاد بشه با غذا ندادن مشکل حل نمیشه

کسی که خودشو زده به خواب نمیشه بیدارش کرد راحت باش 

کارشناس می گفت انقدر مردم به گربه ها و سگ ها غذا دادن هیچ کدوم دیگه دنبال شکار موش نمی رن همه اش دنب ...

اون کارشناس زر زده اون خودش دشمن اصلی حیواناته 

کاربر اقام