2777
2789
عنوان

نمیخوام توهین کنم ولی تاپیک پربازدید رو دیدم خشکم زود

| مشاهده متن کامل بحث + 4142 بازدید | 164 پست

من ۲۵ تومنم شنیدم.

بعدبه همین آدم بگی برو یه سربه بهزیستی بزن و کمشکون کن، میگه مسئولش دولته،

باشه قبوله که دولت باید به بچه های بهزیستی کمک کنه، ولی حالا که اینکارو نمیکنه چی؟ماهیچ وظیفهء اجتماعی و وجدانی نبایدداشته باشیم؟؟؟

ریپ نمیزنم،پس بجز اسی کسی ریپ نزنه!!!

مشکل من کمک کردن یا نکردن به حیوانات نیستاتفاقا چه بهتر که کمک کنیم اما چجوری کمک کردن مهمه،چیزی که ...

👏👏👏

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داری میگی مردم !همه سوار یه کشتی هستیم باید انسانیت داشته باشیم نسبت به همنوع خودمون

باااید انسانیت داشته باشیم!!!! 

کسی مسیول کسی نیست 

پول کسی هم به کسی ربطی نداره

دلشون بخواد پولشون رو اتیش بزنن و اتیش زدن پدلاشون خوشحالشون میکنه اون کارو باید بکنن

انقدر به دست مردم چشم نداشته باشید به امید دیگران نباشید

هی هی کاش کمک به فلسطین بود عاقبتشون رو اباد میکردن..حیف خرج چیزایی میشه که نه دنیا داره نه عاقبت..جشن هالووین رو ندیدین چه خرجا که براش نکردن همون جماعت منتقد به کمک به فلسطین؟ 

هی هی کاش کمک به فلسطین بود عاقبتشون رو اباد میکردن..حیف خرج چیزایی میشه که نه دنیا داره نه عاقبت..ج ...

دقیقا

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

من ۲۵ تومنم شنیدم.بعدبه همین آدم بگی برو یه سربه بهزیستی بزن و کمشکون کن، میگه مسئولش دولته،باشه قبو ...

این ادما فقط دو متر جلو پاشون رو میبین کمک پیش کش طلبکار بی مورد نباشن خیلی خوبه... انشاالله چشم همگی به حقیقت باز بشه.

میدونی به لطف گوشی و اینترنت و ...همه اگاهی دارن و همه مسئول زندگی خودشون هستن...دخالت کردن تو زندگی ...

تا جایی که خودم با کسایی که پت دارن برخورد داشتم شاید از بیست نفرشون یک نفر فرهنگ نگهداری درست نکهداری از حیوان خانگی رو‌داشته اکثراشون در مقابل اشتباهشون خیلی حق به جانب رفتار میکنن

اظهار نظر در مورد اینجور افراد زیاد شده چون رفتارهای اشتباهشون دامن‌گیر خیلیا شده و صدای بقیه دراومده تا زمانی که تصمیم شخصیشون تو خونه خودشون بمونه آزارشون به کسی نرسه کسی هم برای تصمیم شخصیشون اظهار نظر نمیکنه

به طور مثال میگم بچه‌ی من آلرژی شدید داره من جلمه به مو و‌ پر حیوانات 

بارها شده تو سوپر مارکت، رستوران، فروشگاه طرف با سگ و گربه‌اش که مکان غذاخوری و فروش مواد غذایی هست اومده داخل، اعتراض کنیم انگ بی‌فرهنگی و حیوان آزاری میزنن و داد و‌بیداد قصد آبروریزی دارن

کار من بی‌فرهنگیه یا کسی که از قوانین ساده‌ هم‌حتی پیروی نمیکنه؟

یا تو پیاده رو‌میری پیاده‌روی تا سگ و گربشون رو‌تو‌ حلق آدم فرو نکن خیالشون جمع نمیشه

هی هی کاش کمک به فلسطین بود عاقبتشون رو اباد میکردن..حیف خرج چیزایی میشه که نه دنیا داره نه عاقبت..ج ...

عزیزم غزه و فلسطین کلی کمک اروپایی و جهانی و حامی داره

صلیب سرخ و کلی نهاد پشتشن

اجازه بده ما نگران داخلیها باشیم

ضمنا بنده خیوون خونگی ندارم ولی دفاع تمام قد شما رو نمی همم کاش میگفتی آشغال گردهای خودمون

عزیزم غزه و فلسطین کلی کمک اروپایی و جهانی و حامی دارهصلیب سرخ و کلی نهاد پشتشناجازه بده ما نگران دا ...

عزیزم فرقی نداره هر کجای دنیا باشه هیچ بچه ای نباید گرسنه باشه