2777
2789
عنوان

شوهرم مشکل جسمی مو به مادرش گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 35 پست
منم مثل تو بودم چرا اینهمه صبر کردی من الان چهار ماه جراحی کردم خدایی دردش خیلی زیاده انشاالله به سل ...

شما عمل کردی ؟ مجرد هستی یا متاهل؟ من خیلی میترسم عمل کنم خیلی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول نداشتم پدر نداشتم کسی نبود

الهی عزیزم خدا برات بهتزینارو رقم بزنه با خوبیو سیاست پس شوهرتو خر کن زودتر عملتو انجام بدی از عمق وجودم درکت میکنمو میدونم چ دردی کشیدی تو این سالا پلی دیرم بری اون یکی پاو کمرتم درگیر میکنه 

شما عمل کردی ؟ مجرد هستی یا متاهل؟ من خیلی میترسم عمل کنم خیلی

من جدا شدم گلم منم هزینه عملمو شوهرم نمیداد تا جدا شدم خدا خیر بده پدرمو همه هزینهای جراحیمو به بهترین شکل داد عملش سختو حساسه میگم دکتر خوب باشه نود درصد راهو رفتی درد شدیدم گلم یکی دوروز داری مورفین بگیر حتما بعد قابل تحمله ولی ارزششو داره اصلا نترس من خودمم بسکه این فیلمای جراحیو میدیدم تا مرز سکته رفتم ولی عملمم کامل باچشم دیدم چون بیهوشی کامل نمیتونستن انجام بدن ولی واقعا اونقدری ترسیده بودم اصلا نبود نگران هیچی نباش

شوهرم وضعش خوبه فقط دهن لقی کرده خیلی ناراحتم

برات مهم نباشه مردا همشون امار به ماماناشون میدن ولی بگو که از کارش ناراحتی همچی زندگیو نباید گفت که هرچند این عمل چند ماه محدودیت داره به هرحال همه میفهمن

یبار اون برگه هاایی که  سر عقد امضا کردینو بزاری جلو  همسر و مادر گرامیشون میفهمن که تمام مخارج اعم از درمان  شما رو برعهده گرفتن  زبونشون دراز نباشه  ..‌. اینجور خانواده ها خدا زود میذاره تو  کاسشون ‌‌‌به خاطر خدانشناسی  .‌.غصه نخوریا  روال درمانتو ادامه بده زودی  خب  بشی 

اوخودا قهر کرده؟؟؟نازیییییی

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

من جدا شدم گلم منم هزینه عملمو شوهرم نمیداد تا جدا شدم خدا خیر بده پدرمو همه هزینهای جراحیمو به بهتر ...

شوهرم هزینه شو میده روحیه ام داغون شده واسه اینکه مادرش فهمیده میترسم دخالت کنه تو زندگی ام خودمم از عمل میترسم 

بعد شما چه موقعه عمل کردی؟

باحال بود آره قهره

مردی ک قهر بکنه تو‌کتم نمیره نمیدونم چراااا

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

شوهرم هزینه شو میده روحیه ام داغون شده واسه اینکه مادرش فهمیده میترسم دخالت کنه تو زندگی ام خودمم از ...

عزیزم مال منم پنج سال طول کشید تا جراحی کردم اینم چیزی نبود چند ماه بتونی پنهونش کنی گلم متوجه میشدن الانم شوهزت اگه مشکلی نداره مادرش کاری نمیتونه بکنه بلاخزه این ممکنه واسه هرکسی پیش بیاد