2777
2789
عنوان

لطفا به خاطر بزرگ نمایی دروغ نگید

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 45 پست

اسم كاربرو نخوندم اما يكي يه سوال پرسيد اما استارتر جواب نداده بود

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا چی گفته ، حالا چی گفته؟🤔

تو این تاپیکشون گفتن تا حالا به جز مادر پدرشون مهمونی نداشتن

تو تاپیک های قبلی گفتن که رفتن خونه دوست همسرشون و از میزبانی ناراخت بودن و گفتن اونا اول اومده بودن خونه ما

خدایا عاقبت همه ما را ختم به خیر بفرما. "الهی آمین یا رب العالمین"
همین که کجاش بزرگنمایی کرده و کجا متوجه شدی قبلا چی گفته و حالا یه چیز دیگه میگه؟ 

عزیزم تاپیک قبلیش رو خونده بودم

وکلی هم حرص خورده بودم و ناراحت شدم

قبلا چی گفته ، حالا چی گفته؟🤔

از طرفی گفته بودن از اون مهمونشون که دوست شوهرشون بود، کلی پذیرایی خوب کردن و کسی پرسید شام چی گذاشته بودی، گفت، کوبیده، مرغ، قورمه سبزی

بعد تو این تاپیک هاشون گفتن اولین مهمونشونه و به خاطر قسط هاشون نمی تونن فعلا میوه بگیرن

واقعا مهمون انقدر پررو میشه بیاد بگه یخچال من از یخچال تو بهتره؟؟ من ال جی ام تو سامسونگ؟؟

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲
تو این تاپیکشون گفتن تا حالا به جز مادر پدرشون مهمونی نداشتن تو تاپیک های قبلی گفتن که رفتن خونه ...

خب این چیز عجیبی نیست😐

من تاپیکهای قبلیش رو یادمه بنده خدا گفته بود این اولین باره کسی به جز پدر ومادرامون میخواد بیاد خونمون

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
از طرفی گفته بودن از اون مهمونشون که دوست شوهرشون بود، کلی پذیرایی خوب کردن و کسی پرسید شام چی گذاشت ...

خب الان شرایطشو نداشتن

خودش گفت که قسطامون سنگین شده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
واقعا مهمون انقدر پررو میشه بیاد بگه یخچال من از یخچال تو بهتره؟؟ من ال جی ام تو سامسونگ؟؟

کلا فراتر از اغراق

من اصلا حالا کاری به رفتار اون میزبانشون و این مهمانشون ندارم

ولی این تناقض گویی ها خیلی زشته

خب این چیز عجیبی نیست😐 من تاپیکهای قبلیش رو یادمه بنده خدا گفته بود این اولین باره کسی به جز پدر و ...

عزیزم منم توضیح دادم دیگه

خب این چیز عجیبی نیست😐 من تاپیکهای قبلیش رو یادمه بنده خدا گفته بود این اولین باره کسی به جز پدر و ...

اره منم دیدم ، حنی گفت اوایل همه چی تو یخچال بوده و الان نمیتونن بگیرن 

فکر نکنم چیز عجیبی بود 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍