2777
2789
عنوان

اگر یکی از اعضای خانواده تون این روبگه شما چیکارمیکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 35 پست
خب اگر نشه چی؟چون اگر چیزی هم بگم میگه بی حیا شدی و حرمت بزرگتر نگه نمیداری

بگو بزرگی به سن نیست .چون زودتر بدنیا اومدی مجازی که توهین به من کنی؟ مگه من احساس ندارم.

حق دارید گاهی وقتا آدم نمیتونه اونطور که دلش میخواد جواب بده چون نمیخوای حرمتها شکسته بشه ورابطتون خراب بشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگر نشه چی؟چون اگر چیزی هم بگم میگه بی حیا شدی و حرمت بزرگتر نگه نمیداری

من ۱۵ساله ازدواج کردم تو این مدت مادر و خواهر شوهرم همه نوع بی احترامی بهم کردن طعنه زدن بی محلی تو جمع کردن توهین و....بخاطر اینکه بلد نبودم جوابشون رو بدم گاهی وقتا میترسیدم جواب بدم همش ناراحتیام رو ریختم تو خودم تا اینکع دوسال پیش بیماری پنیک گرفتم خیلی زجرآور بود.میخوام بگم که الان به این نتیجه رسیدم نباید اجازه بدم هیچکس باهام بدرفتاری و بی احترامی کنه.مثلا عید که میشد مادرشوهر برای من تصمیم میگرفت میگفت مانتو نخر امسال گرونه یا میگفت برای بچت لباس زمستونی نخر خیلی دخالت میکرد ولی الان برعکس حرفاش عمل میکنم جوابشم میدم جرات نداره دخالت کنه 

مشکل اینه که برادر یا خواهر نیست سنش هم بالاست نمیشه به بزرگتر چیزی بگی

خب اینجور که میگین یا پدرتون هست یا مادرتون .

احترام به کوچیک و بزرگی نیست عزیزم هرکسی احترامش دست خودشه دلیل نمیشه چون بزرگترن هرجور دلشون بخواد حرف بزنن .اگر خیلی برات مهمه که احترامشان و نگه داری پس بیخیال شو اگرم خیلی اذیتی ی بار مودبانه بگو این حرف و چند بار تکرار کردین و من اذیت میشم لطفا ادامه ندین .اگر بخواد بفهمه میفهمه