2777
2789

همه مردها و بچه ها بد و بی معرفت نیستن و خدا هم نمیبخشه کسی رو که بااین استدلال مسخره و از سر جو و تبلیغاتی که میشه که یه سری مسائل نادرست رو  درست جا بندازن و بالعکس ،  دل یه همسر یا مادر رو چرک کنه نسبت به زندگی مشتر یا محبت مادریش و به دنبالش یه خانواده رو بخوای دچار بحث و مشکل کنی ، خانواده مادری و همسری نهاد و نقشهایی هستن که پیش خدا بسیار ارزشمندن

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا همه تاپیکات دروغه

ی جا گفتی مجردم ی جا گفتی شوهرم محبت نمیکنه

چ میزنی؟

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

بنده خدا داشت ب زندگیش میرسید الان با حرف مفت تا شب حالش خرابهچ بسا تو ارتباط با بچه و شوهرشم تاثیر ...

اره یه کاربر دیگه ام بالاتر اینو گفته بود ک وای اره اسی درست میگه 

چطور این حق الناس میخان جبران کنن خدا میدونه 

ولی این‌که میگه اولویت زندگی خودتون باشین مگه حرف اشتباهیه

چرا انقد ذهنتونو خراب میکنین؟؟؟؟

اولویت چیه؟؟؟مگه مسابقست؟مگه داریم درمورد یه غریبه حرف میزنیم؟؟داریم درمورد شوهر و بچه حرف میزنیم

کسی ب شوهر و بچش عشق میده ب این معنی نیست ک خودشو دوس نداره

شاید ی روزی من و بچم مریض بشیم من نرم دکتر و بچمو ببرم و با حال بدم ب اون رسیدگی کنم ینی خودمو دوس ندارم؟؟؟

حالا مثلا بخوام لباس بخرم چون بچم تازه خریده اینبار برای خودم میخرم ینی بچمو دوس ندارم و خودم تو اولویتم؟؟

اصلا زندگی جای این حرفا نیست

جای این صحبتا نیست

همین حرفای بی اساس و مسخره خیلی زندگیارو نابود کرد

اره بابا بریم بیرون این خودش معلوم نیس با خودش چند چنده اومده زنای متاهلو دلسرد میکنه رسالتش کلا هم ...

😃😃😃این تاپیک اینو یاد داد ک اگر خواستیم ب پست کسی جواب بدیم یا حرفش تاثیری بذاره روی زندگیمون اگر تاپیک داشت حداقل یکی دوتاش بخونیم اونموقع خودمون متوجه میشیم چقد حرفش درست و میتونه روش زندگیمونو تغیر بده یا ن

من خودم شاغلم یه آقایی اومده بود محل کارم زنش معلمهمیگفت کار کردن زنا چه فایده دارهالان زنهای خونه د ...

نه کی گفت راست میگه من خانه دارم شوهرم دوتا خونه داره هیچی به نام من نمیکنه اگه شاغل بودم خودم بیشتر تو رفاه بودم واسه خودم بیشتر خرج میکردم الان واسه خرید یه دست لباس باید صدبار بگم من حرفی نزنم خودش نمیگه بریم بازار برات خرید کنم

چرا انقد ذهنتونو خراب میکنین؟؟؟؟اولویت چیه؟؟؟مگه مسابقست؟مگه داریم درمورد یه غریبه حرف میزنیم؟؟داریم ...

اولویت اول و آخر زندگی خود آدمه تو اگر تمرکزت روی خودت باشه میتونی یه فرزند موفق تربیت کنی ولاغیر 

تربیت برای والدینه نه بچه ها 

یه مادر موفق و شادقطعا کانون خانوادگی گرمتری داره 

این حرف کاملا اشتباهه که مادر باید خودشو فدای خانواده کنه به تمام خواسته ها بله بگه این یه الگوی رفتاری اشتباهه که در آخر منجر به حس سر خوردگی و حس بیکفایتی در والد میشه 

دختر پاییزم🍂

نه کی گفت راست میگه من خانه دارم شوهرم دوتا خونه داره هیچی به نام من نمیکنه اگه شاغل بودم خودم بیشتر ...

من اطرافم اکثرا کارمندن

ولی خونه دارها بیشتر طلا و..دارن و خیلی به خودشون میرسن 

شایداطراف ما اینجوری باشه

یه چیزی هم بگم

مردی که پو.ل بهت نده

پولم داشته باشی ازت میگیره 

اولویت اول و آخر زندگی خود آدمه تو اگر تمرکزت روی خودت باشه میتونی یه فرزند موفق تربیت کنی ولاغیر تر ...

کی گفت مادر باید خودشو فدا کنه؟؟؟

من میگم قرار نیست همه جا بگی الویت منم منم

ک چی مثلا؟؟

الان شما و بچتون اگ سر سفره باشی و غذا کم باشه فقط برای ی نفر باشه چیکار میکنی؟

کی گفت مادر باید خودشو فدا کنه؟؟؟من میگم قرار نیست همه جا بگی الویت منم منمک چی مثلا؟؟الان شما و بچت ...

در مورد غذا صحبت نشد وگرنه یه پرنده هم اول شکم جوجه شو سیر میکنه .عنوان تاپیک میگه شما قابلیتهای دیگه ای هم دارین یعنی به فکر رشد و ارتقای خودت باش و بعد میگه در سالهای آینده که بچه ها رفتن دنبال زندگیشون و همسرت هم  رشد کرده ارتقا یافته ثروتمند شده و به هر دلیلی تو رو تنها گذاشتن تو سرت بی کلاه نمونه و بگی وای الان که ۶۰ سالم شده من چه کار برای خودم کردم 

من از کسی توقعی ندارم الا خودم پس صدم رو برای خودم میزارم 

دختر پاییزم🍂