2777
2789

اینکه فرمودید باید به فکر رشد خودمون باشیم حرف خیلی به جایی هست در عین حالی که وظیفه اولیه هر خانمی شوهر و فرزندانش هست نباید از رشد خودش غافل بشه. 

اما اینکه می‌فرمایید مه شوهرا خیانت می‌کنند دیر و زود داره سوخت و سوز نداره رو قبول ندارم. اصلاً اینطور نیست خیلیا انسان هستند به معنای واقعی کلمه انسانیت دارند.

جز یه فیک این لحن هیچکس دیگه نداره درباره هم جنس هاشتو تاپیک هات معلوم نیست شوهر داری یا ن

وای اره دقیقا 

این دیگه کیه؟ 

چند جا میگه از زندگیم راضی نیستم عقب افتادم۲۸سالمه مجردم فقط لیسانس دارم و...

یه تاپیک میگه شوهرم محبت کلامی نداره خودشیفته اس تو رابطه هم به فکر خودشه و...

بعد اومده امرونهی میکنه🫢

🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اره دقیقا این دیگه کیه؟ چند جا میگه از زندگیم راضی نیستم عقب افتادم۲۸سالمه مجردم فقط لیسانس دارم ...

اره دیگه بعد اون دوستمون کامنت گذاشته ک اره گل گفتی واقعیت 

فقط ذهن خانوم هارو بهم میریزه این چرت وپرت ها

درود به شرفت اصل واقعیتو گفتی منم خیلی در گیرشم دلم میخواد سفر مجردی برم دوستان زیادی داشته باشم کا ...

چی مهمه؟ 

مجردی رفتن به سفر واین چیزا بهت کیف میده؟ 

خوب یبار رفتی دوبار رفتی سه بار رفتی ،خسته نمیشی از این روال؟ 

اونام هرکدوم میرن پی زندگی خودشون درنهایت زندگی خودشونو ترجیح میدن ،بااین حرفای سطحی والکی دلسرد نکنید خودتونو از زندگیاتون...

بعدم برید دوسه تا از تاپیکای استارترو ببینید بعد تحلیل کنید حرفاشو

🫡

همه یه مدل نیستن اما در کل زن واسه رشد خودشم تلاش کنه بد نیست همه فکر و کار و زندگیش بچه و شوهر نباشه یه کم روی خودش کار کنه و واسه خودش ارزش قائل باشه اما همه چیزش در حد اعتدال ش خوبه هم خانواده هم خودش رو باهم دوست داشته باشه صد خودشو واسه یه چیز نزاره 

پنجمین اکانت 👻