2777
2789

سلام

شبتون بخير

ماماناي گل لطف ميكنين بگين به بچه هاي بالاي يكسالتون چه ميان وعده هاي خونگي ميدين؟سريع درست شه و سالم و مقوي هم باشه. 

مرسي

راستي دختركم١٥ماهشه

دوست دارم ميان وعده هاي جديد براش درست كنم

آبمیوه براش میگرفتم یامیوه وبیسکوییت بهش میدادم بعضی وقتاخرماروپوست میگرفتم میدادم دستش میخوردگاهی اوقات نون خالی میخوردباآبمیوه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیر با موز، بیسکوییت، اجیل، ماست، کیک و کلوچه، سیب زمینی سرخ کرده

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

ابمیوه. بیسکوییت. میوه. شیره را شربت میکنم. مغزیجات اسیاب شده

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
سلام من معمولا فرنی و پوره سیب زمینی و شیربیسکوییت میدم 

فرني كه با آرد برنج درست ميكنم دوست نداره. شما هم با آرد برنج درست ميكني؟ديگه چيا اضافه ميكني؟

مرسي كه جوابمو دادي دوستم

شیر با موز، بیسکوییت، اجیل، ماست، کیک و کلوچه، سیب زمینی سرخ کرده

مرسي عسل جان

دختر من شير پاستوريزه نميخوره😞😞😞هركاري ميكنم لب نميزنه. شما چطور شير دادنو شروع كردي. 

مرسي از جوابت

مرسي عسل جان دختر من شير پاستوريزه نميخوره😞😞😞هركاري ميكنم لب نميزنه. شما چطور شير دادنو شروع كرد ...

من 19 ماهگی از شیر گرفتمش، خودش مجبور شد بخوره قبلش خیییلی کم میخورد ولی حالا چاره ای نداره😉الان 21 ماهشه

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

غذا انگشتي چيا بلدين؟

من ماكاروني فرمي با هويج و قارچ و سيب زميني و مرغ درست ميكنم دوست داره ميخوره. 

امروز يه جا خوندم آرد ذرت خوبه براي بچه ها،نميدونم ميشه خاگينه با آرد ذرت درست كرد يا نه؟!

من 19 ماهگی از شیر گرفتمش، خودش مجبور شد بخوره قبلش خیییلی کم میخورد ولی حالا چاره ای نداره😉الان 21 ...

خدا حفظش كنه،پس منم اميدوار باشم شايد بخوره. خيلي بابت اينكه شير نميخوره ناراحتم

فرني كه با آرد برنج درست ميكنم دوست نداره. شما هم با آرد برنج درست ميكني؟ديگه چيا اضافه ميكني؟ مرسي ...

من بانشاسته هم درس میکنم 4مغزمیریزم توش یاموز

زندگیمو با همه سختیاش دوست دارم