2777
2789
عنوان

ميان وعده به بچه هاي بالاي يك سال چي ميدين؟

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 24 پست
من بانشاسته هم درس میکنم 4مغزمیریزم توش یاموز

چه خوووب

مرسي كه بهم يادم دادي

حتما براش درست ميكنم

يه سوال،موز رو آخرش كه سرد شد اضافه ميكني يا همون موقع كه رو شعله داره ميجوشه؟

عزیزم شیر شبشو چجوری قطع کردی؟؟

من یهویی از شیر گرفتمش، خداروشکر دخترم همکاری کرد و اصلا سخت نبود فقط شب اول حدود نیم ساعت گریه کرد ولی بعدش دیگه هیچی نگفت

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سیب زمینی سرخ میکنم دوس داره😊 اکثرا کیک میپزم توخونه دوس داره میخوره با ابمیوه یکم حلوا هم دوس ...

مرسي عزيزم

چه خوووب

حلوا هم خوبه اما من بلد نيستم 😞

ياد ميگيرم انشالله👍🏻

من یهویی از شیر گرفتمش، خداروشکر دخترم همکاری کرد و اصلا سخت نبود فقط شب اول حدود نیم ساعت گریه کرد ...

دختر شمام بايستي شير ميخورد تا بخوابه؟

منم موندم شيشه خوردن قبل از خوابشو چطور بايد ترك كنه

دختر شمام بايستي شير ميخورد تا بخوابه؟ منم موندم شيشه خوردن قبل از خوابشو چطور بايد ترك كنه

آره حتی یه بار هم بدون شیر نخوابیده بود ، اوایل تو ماشین راه میبردیم تا خوابش ببره بعدش عادت کرد کم کم

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
چه خوووب مرسي كه بهم يادم دادي حتما براش درست ميكنم يه سوال،موز رو آخرش كه سرد شد اضافه ميكني يا ...

اره عزیزاخرش ک سرد شدرنده کن توشدقربوووووونت خواهش میکنم

زندگیمو با همه سختیاش دوست دارم  
میشه لطفا بگی چه طوری درس می کنی؟

من گندم پوست كنده (مامانم برام مياره محلي درست ميكنن موقع پختن خوب له ميشه)رو شب قبلش خيس ميكردم

صبح ماهيچه رو ميزاشتم جوش كه ميامد خاميش گرفته ميشد گندم رو ميريختم يكمم روغن كه سر نره

گوشتش كه پخت درمياوردم ريش ريش ميكردم يا با گوشت كوب ميكوبيدم ميريختم تو غذا و مدام هم ميزدم. من يه سيب زميني كوچيك هم مينداختم توش كه به دخترم ميخواستم بدم بخوره سيب زميني روهم له ميكردم ميدادم بهش