کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 4196 عنوان این دخترمن بزرگ شده بایدعروسش کنم همچنان جیش میکنه به خودش😐😐😐چه کنم🤕😩 714 بازدید | 24 پست عروس مزاح بود🤪دوماه دیگه سه سالش میشه دوسه بارمیاددستشویی بازچندبارشوتوشورت اموزشی انجام میده روزای اول خوب بودالان سه هفته میشه چندروزه راحت توهمون شورت کارشومیکنه ازدستشویی هم نمیترسه هووف چه کنم هرنیم ساعت یایه ساعت هم میبرمش دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰 1404/08/14 | 07:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 4196 عروسش کنم ینی چی این الفاظ برای بچه سه ساله قشنگ نیست مزاح بود دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 4196 باید صبور باشی تاکی اخه؟ دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
artemis4444 عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 36647 چ اصراریه ب زور از پوشک گرفتن و از شیر گرفتن و... خب هربچه ای خودش تو زمانش ولش میکنه بزارین بچه ازاد باشه و اذیتش نکنین و خودتونم اذیت میکنین هر بچه ای شرایط و فهمش مث هم نیست بخاطر حرف مردم ظلم ب کوچولوها نکنین ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
کبریت_نیم_سوز عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 595 تا سه سالگی صبر کندیروز متخصص گوارش می گفت اصلا بچه را به زور از پوشک نگیریداحساس امنیت شون از بین میرهممکنه یبوست بگیرن بزار بچه راحت باشه
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 4196 چ اصراریه ب زور از پوشک گرفتن و از شیر گرفتن و... خب هربچه ای خودش تو زمانش ولش میکنه بزارین بچه ازا ... بزرگ شده دیگه دوماه دیگه سه میشه دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
arezoo1364 عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 4982 شبا مایعات نده زن عموم پسرشو نصف شب بغل میکرد میبرد سرویس بزرگ بود ۶ سالش بود خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
artemis4444 عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 36647 بزرگ شده دیگه دوماه دیگه سه میشه بشه بچس چ اصراریه حالا ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
مرسده۱۹۹۷۰۱۲۴ عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 2567 تشویق کن مثلا برای اینکه دیگه اینکار انجام نده براش جایزه تعیین کن
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 4196 تا سه سالگی صبر کندیروز متخصص گوارش می گفت اصلا بچه را به زور از پوشک نگیریداحساس امنیت شون از بین ... نه این زوری نیس تودستشویی راحت انجام میده ولی توشورتشم انجام میده دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
مروارید۹۰ عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 3123 تا سه سالگی صبر کندیروز متخصص گوارش می گفت اصلا بچه را به زور از پوشک نگیریداحساس امنیت شون از بین ... دقیقا ،من گرفتم دخترم اولش خیلی عالی پیش رفت ولی بعدش تا مدتها درگیر بودم باهاش ،یکم دیگه صبر کن شبهای هجر را گذرانديم و زندهايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود.. درخواست دوستی 🚫
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 4196 شبا مایعات نده زن عموم پسرشو نصف شب بغل میکرد میبرد سرویس بزرگ بود ۶ سالش بود مایعات دم به دقیقه اب میخوره ندی رسوای عالمت میکنه🤕😩 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰