2777
2789
دقیقا ،من گرفتم دخترم اولش خیلی عالی پیش رفت ولی بعدش تا مدتها درگیر بودم باهاش ،یکم دیگه صبر کن

چقدطول کشید؟

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبح ها آرام آرام با خودت ببر دستشویی ولی غر نزن ولی شب ها پوشاک بپوشون

من پسرم ۱ سالگی جیش گفت پوشاک نمی پوشید گریه میکرد وقتی پوشک تنش بود ولی شبها تا ۳ سالگی پوشک میگردم اونم گاهی میکرد گاهی تمییز میشد

صبح ها آرام آرام با خودت ببر دستشویی ولی غر نزن ولی شب ها پوشاک بپوشونمن پسرم ۱ سالگی جیش گفت پوشاک ...

میبرمشون ببین مثلامیبرمش کارشومیکنه بعدیه رب دوباره توشورتش 🤕

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

نه این زوری نیس تودستشویی راحت انجام میده ولی توشورتشم انجام میده

فک کنم یه مرحله ست از پوشک گرفتنه. منم در حال از پوشک گرفتن. بچه منم بعضی وقتا تو خونه جیش می‌کنه عین خیالش نیست بعد می‌خنده. اینجا دعواش میکنم میگم چرا تو خونه جیش کردی نرفتی دسشویی نمی‌خندم به کارش که فک کنه کار خوبیه. 

میبرمشون ببین مثلامیبرمش کارشومیکنه بعدیه رب دوباره توشورتش 🤕

دیکه مجبوری باید یادش بدی چون واقعا هم پوشاک گرون شده وهن بچه چرا باید بدنش داخل پوشاک های غیر استاندارد جوش بزنه خودش نمیدونه ولی وظیفه ی ما هست که یادش بدیم شیر خشک یا مایعات همینه بچه بیشتر ادرار میکنه

چقدطول کشید؟

یادم نیست گلم الان ماشاءا..۱۴ سالشه فقط میدونم چه پدری درآورد ازم ،میشه گفت گولم زد اول قشنگ دستشویی شو میگفت بعد از یه مدت خرابکاریهاش شروع شد فکر کنم یسالی درگیرش بودم 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫